|

Güneş Gökhan'ın kalmasından yana

Acilen bir forvete ihtiyaçları olduğunu belirten Trabzonspor Teknik Direktörü, “Fatih'in transferi henüz sonuçlanmadı. Umut-Gökhan'ın yanına mutlaka bir golcü almalıyız” dedi.

00:00 - 1/01/2010 الجمعة
Güncelleme: 23:19 - 31/12/2009 الخميس
Yeni Şafak
Güneş Gökhan'ın  kalmasından yana
Güneş Gökhan'ın kalmasından yana

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, mesafe almalarına rağmen olumsuzluk yaşadıklarını belirterek, “İki maçın kaybedilmesi, ardından da transfer dönemindeki iddialar bizi olumsuz yönde etkiledi” dedi. Forvet mevkisine oyuncu almak istediklerini bildiren Güneş, “Umut Bulut ve Gökhan Ünal'ın yanına iki ya da bir oyuncu almak istiyoruz. Bu doğrultuda Fatih Tekke ile görüştük. Kendisi de gelmek istiyordu ama gelişmelerin son noktası olumsuz gözüktü. Bizi en çok etkileyen olay, Fatih'in transferiydi ve halen sonuçlanmadı. Forvete oyuncu almak zorunluluğumuz var. İskelet bir kadro oluşturmak isterken, takımda gitmek isteyen bir oyuncu olunca yara alırım ama gitmek isteyen oyuncuyu da tutarsak takıma zarar veririz” diye konuştu. Mevcut kadroyu korumaya çalışırken, takımdan Gökhan Ünal'ın transfer olacağı şeklinde gelişmeler yaşandığını ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Güneş, Gökhan'ın gönderilmesini istemediğini yönetime ilettiğini söyledi. Acil olarak hücum mevkisine oyuncu alınması gerektiğini vurgulayan Güneş, transferle ilgili gelişmeler yaşandığını, her an transfer olabileceğini kaydetti. Güneş, Tjikuzu'nun izinli olmamasına rağmen kampa katılmadığını sözlerine ekledi.


Mehmet Batdal Trabzonlu gibi

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Bank Asya'da mücadele eden Bucaspor'un forvet oyuncusu Mehmet Batdal ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ancak kulübünün vereceği kararı beklediklerini söyledi. Karaman, Bucaspor'a Mehmet Batdal ile ilgili öneride bulunduklarını belirterek, “Mehmet ile her türlü anlaşmamızı yaptık. Kulübüne bir öneride bulunduk. Cevap bekliyoruz” dedi.


Futbolcular testten geçti

Devre arası çalışmalarını Antalya'nın Belek beldesinde sürdüren bordo-mavili takımda futbolcular, 2009'un son günündeki antrenmanda laktat testinden geçti. Teste A takım ve A2 takımı oyuncuları katıldı. Günü tek antrenman yaparak tamamlayan Trabzonspor, hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmayla sürdürecek. İzinli olmamasına rağmen kampın 3. gününde de Tjikuzu çalışmalarda yer almadı.


٪d سنوات قبل