|

Hiçbir şeyin ortası yok

Kişi ve takımların çok çabuk eleştirildiğini belirten Beşiktaş'ın Alman futbolcusu, Türkiye'de ön libero mevkiinde en beğendiği oyuncunun F.Bahçeli Emre Belözoğlu olduğunu kaydetti.

00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 23:20 - 31/12/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Hiçbir şeyin ortası yok
Hiçbir şeyin ortası yok

Beşiktaşlı Fabian Ernst, “Türkiye'de hiçbir şeyin ortası yok gibi” dedi. Federasyonun Tam Saha Dergisi'nin ocak sayısına konuşan Ernst, kötü başladıkları sezonda daha sonra iyi oynayarak kalitelerini ortaya koyduklarını belirterek, “Türkiye'de kişi ve takımları çok çabuk yargılıyorlar. Bir şeye ya iyi, ya da kötü olarak bakılıyor. Az gol atmamız özgüvenimizi düşürdü. İlk başlarda çok pozisyona da giremiyorduk, ama şimdi işler değişti, daha çok fırsat yakalıyoruz ama az atıyoruz” diye konuştu.

n Alman futbolcu ön libero mevkisinde F.Bahçeli Emre Belözoğlu'nu beğendiğini söyledi. Ön liberonun oyunu iyi okuması ve zeki olması gerektiğini belirten Ernst, “Sahada neler olduğunu ve neler olabileceğini önceden tahmin edebilmeli. Bu pozisyondaki futbolcunun yüksek disiplinli olması gerekir ama Türk oyuncular genellikle aceleci. Ön libero olarak Emre Belözoğlu'nu beğeniyorum. Kendisi yurt dışında da oynayarak kalitesini ispat etmiş deneyimli bir oyuncu” dedi.


Fink, Fener'e attığı golü unutamıyor

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Michael Fink, siyah-beyazlı kulüpte mutlu olduğunu belirterek, “İnönü Stadı'nda F.Bahçe'ye attığım golü unutamıyorum. O golden sonra kendimi gerçek bir Kartal gibi hissettim” dedi. Hayat felsefesinin 'hiç pes etmemek' olduğunu açıklayan Fink, en son Beykoz Hayvan Barınağı'nda ölen köpekler için ağladığını belirtti.


Kaleci Ramzan bugün İstanbul'da

Beşiktaş'ta Rüştü ve Hakan'ın uzun süreli sakatlığı nedeniyle Almanya'nın Hoffenheim takımından kiralık olarak alınan kaleci Ramazan Özcan bugün İstanbul'a gelecek. Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyen genç oyuncu, hafta sonu başlayacak Antalya kampına katılacak. Bu arada Şampiyonlar Liginde CSKA Moskova maçında sakatlanan Rüştü'nun sezonun ikini yarınsın ilk 4 maçında oynamayacağı açıklandı. Burnundan ameliyat olan milli kalecinin adalesindeki rahatsızlığından dolayı sakatlığının uzadığı bildirildi.


Holosko 3 ay sonra takımla idmana çıktı

Şampiyonluk mücadelesi verdiği rakiplerine göre ikinci yarı hazırlıklarına erken başlayan Beşiktaş, dün çift idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Rüştü, Delgado, Hakan, Ferrari ve İbrahim Kaş ile transferi gündemde olan Batuhan katılmadı. Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül'de CSKA Moskova ile deplasmanda yapılan maçta sakatlanan Holosko da 3 ay sonra takımla kondisyon çalışmasına katılırken, çift kale maçta da yer aldı. İdmana kalecilerden bir tek Korcan katılabildi.



14 yıl önce