|

Malouda kavgayı önceden kurgulamıştı!

'Bir gün önceden alacakları ödendi, sorunu çözüldü. Farklı bir yere gitmek için de çare üretmeliydi, bu yolu denedi. Ben raporumu verdim, artık bu konu benim için kapanmıştır'

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 21/08/2014 Thursday
Güncelleme: 22:46 - 20/08/2014 Wednesday
Yeni Şafak
Malouda kavgayı önceden kurgulamıştı!
Malouda kavgayı önceden kurgulamıştı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, dün Rostov maçı için bir basın toplantısı düzenledi, geçtiğimiz günlerde Halilhodzic ile Malouda arasında yaşanan kavga, yine karşılaşmanın önüne geçti. Basın mensuplarının soruları üzerine o kavgaya değinen Boşnak teknik adam, 'Malouda maalesef çok büyük profesyonel hata yaptı. Raporumu hazırladım. Bu tavrı beni pek şaşırtmadı. Bu kulüpte daha önceki iki hocayla da aynı sıkıntılar yaşadı. Yani başımızdan geçen bu olay, tamamen Malouda tarafından kurgulanmış bir şeydi. Çünkü bir gün öncesinde maddi yönden her şeyi halletmiştik, alacağı ödenmişti ve farklı bir yere gitmek için de bir çare üretmesi gerekiyordu. Herkes de bu saatten sonra kendi sorumluluklarını ve hatalarını kabul edecek üstlenecek. Bu konu benim için kapanmıştır' dedi.

MAALESEF HAZIR DEĞİLİZ

Halilhodziç karşılaşma içinse şu yorumu yaptı: 'Tam 37 gündür Trabzonspor'dayım. 35 günde yaklaşık 365 günlük olaylar yaşandı. Bu kadar sıkıntılı bir süreç olacağını düşünmüyordum. Bazı olayların daha erkenden hazırlanmış ve halledilmiş olmasını bekliyordum. Bu karşılaşmaya maalesef bir hazırlık maçıyla çıkacağız. O yüzden birçok sıkıntılar var. Maalesef takımımız hazır değil. Onlar lige ve hazırlıklara daha erken başladı. Rakip takım iyi bir takım. Birçok fırsata girebilen takım. Zor olacağını söylesem bile biz bunu başaracağız.'

Trabzonspor'un en büyük kozu CARDOZO

Avrupa kupalarında attığı gollerle dikkati çeken Oscar Cordozo, bugün Trabzonspor'un gol yükünü sırtlayacak. Trabzonspor forması altında ilk resmi maçına çıkacak Paraguaylı golcü, Benfica formasıyla 2009-2010 sezonunda 13 maçta 10 gol atarak UEFA Avrupa Ligi'nin en golcü oyuncusu olmuştu. Avrupa kupalarında 34 golü bulunan Cardozo, bordo-mavili kulüpte Avrupa'da en çok golü bulan oyuncu konumunda.

Halilhodzic 8 yıl sonra ilki yaşayacak

Trabzonspor'da 2. kez göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodzic, 8 sezon sonra ilk kez resmi olarak bordo-mavili takımın başında sahaya çıkacak. Halilhodzic, ayrıca ilk kez Trabzonspor'da bir Avrupa maçında takımını sahaya sürecek.

Avni Aker'de Passolig kapış kapış

Trabzonsporlu taraftarların 7 bin 500 dolayında Passolig Kart aldığı ve bu sayının maç saatine kadar 15 bini bulacağı kaydedildi. Bin 700 civarındaki kombine kartlı taraftarla birlikte Rostov maçında tribünde yaklaşık 17 bin kişi olacak.

Taraftara taşkınlık uyarısı

Trabzonspor Kulübü, Rostov maçı öncesi taraftara taşkınlık uyarısında bulundu. Meşale yakmanın yasak olduğu hatırlatılan açıklamada bu konuda dikkatli olunması istendi.

Çifte zafer olsun

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor, bugün Play-Off turunda ilk maçına çıkıyor. Avrupa macerasına Play-Off turundan başlayan bordo-mavililier, Rusya'nın Rostov kulübü ile; bir önceki turda Rosenborg'u eleyen Kardemir Karabükspor ise Fransız temsilcisi Saint Etienne ile karşılaşıyor. Trabzonspor'un UEFA'ya gönderdiği listede yer almayan Kevin Constant ve yeni transfer Mehmet Ekici bugünkü karşılaşmada görev alamayacak. Kadro dışı bırakılan Malouda ile sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Bourceanu da takımda yer almayacak. Kardemir Karabükspor'da ise Musa Çağıran cezası nedeniyle forma giyemeyecek.


10 years ago