|

Melo hakkında karar verildi!

Sezonun ilk yarısındaki oyunuyla gözden düşen Melo, son haftalardaki performansıyla büyük beğeni topluyor.

.
00:00 - 15/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 11:07 - 15/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Melo hakkında karar verildi!
Melo hakkında karar verildi!

Özellikle sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından gözden çıkarıldığı iddia edilen Felipe Melo, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Schalke maçlarıyla yeniden doğdu.

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile oynanan iki maçın ardından Real Madrid maçlarında da oldukça iyi bir oyun ortaya koyan ve yeniden Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaran Felipe Melo, sarı-kırmızılı taraftarların da fikrini değiştirdi. Taraftar sitesi Webaslan.com'da sezonun ilk yarısında düzenlenen "Felipe Melo'nun bonservisi alınsın mı?" şeklindeki ankette "Hayır, alınmasın" sonucu çıkmıştı.

Melo'nun artan performansının ardından bir anket daha düzenleyen ve kullanıcılarına yine "Felipe Melo'nun bonservisi alınsın mı?" sorusunu yönelten Webaslan.com'un kullanıcılarından aldığı cevaplar bu kez farklı oldu. 96 bini aşkın kullanıcının oy kullandığı ankette; Felipe Melo'nun bonservisi alınsın diyenler 67 bin 18 olarak ortaya çıkarken; Brezilyalı futbolcunun bonservisi alınmasın diyenlerin sayısı ise 29 bin 54'te kaldı.

30 Nisan Galatasaray'ı tedirgin etmiyor!

Juventus ile yaptığı satın alma sözleşmesi 30 Nisan'da sona erecek olan Galatasaray'ın önünde 15 günlük bir süre kaldı ancak sarı-kırmızılı yönetim bu süreyi uzatmak için şimdiden nabız yoklamaya başladı.

30 Nisan'a kadar 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmama konusundaki kararını Torino temsilcisine bildirmek durumunda olan Galatasaray'da transfer komitesi yetkilileri 'süre' konusunda rahat davranıyor.

Felipe Melo'nun Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade eden sarı-kırmızılı idareciler, satın alma opsiyonu konusunda sözleşme üzerinde belirlenen 30 Nisan tarihinin esnetilebileceğini ve bu konuda herhangi bir sıkıntılarının olmadığı konusunda fikir birliği yapıyor.

11 yıl önce