|

Mertesacker Mesut Özil'i fena fırçaladı!

Manchester City karşısında aldıkları farklı mağlubiyetin ardından, kendilerini destek için tribünlere çağıran taraftarları umursamayan Mesut'a Mertesacker tepki gösterdi.

Goal
00:00 - 14/12/2013 Cumartesi
Güncelleme: 18:23 - 14/12/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Mertesacker Mesut Özil'i fena fırçaladı!

İngiltere Premier Lig'de muhteşem bir maç sonunda Manchester City, kendi sahasında Arsenal'i 6-3 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Arsenal'in attığı ilk golün pasını veren ancak 90 dakika sonunda takımının mağlubiyetine engel olamayan Mesut Özil'in karşılaşma sonrasında üzüntüsü yüzünden belli oluyordu.

Etihad Stadı'nın deplasman tribününü dolduran Arsenal taraftarları, maçtan sonra takıma destek vermek için Arsenalli futbolcuları tribünlere çağırdılar. Ancak Mesut Özil, taraftarlara gitmek yerine soyunma odasının yolunu tutunca takım arkadaşı Per Mertesacker'in tepkisiyle karşılaştı.

Özil'in soyunma odasına doğru ilerlediğini fark eden Mertesacker, yıldız futbolcuya tepki gösterdi. Ancak kararını değiştirmeyen Mesut, soyunma odasının yolunu tuttu.

TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLERİM!

Mesut Özil, resmi Facebook sayfasından yaptığı açıklamada Man City maçından sonra taraftara gitmediği için özür diledi.

Facebook hesabından, 'Üzgünüm, maçın ardından sizlere teşekkür etmedim. Bana hep harika davrandınız. Uzun mesafe katedip bizi desteklemeye geldiniz. Sonuçtan dolayı çok üzgündüm, sizlere gelip 'Teşekkür ederim' demeliydim. Kazansak da yenilsek de taraftara teşekkür etmenin bir Arsenal geleneği olduğunu biliyorum, sizlerden özür dilerim' açıklamasında bulundu.

10 yıl önce