|

Modern stadın çimleri yandı

Türkiye'nin en yeni ve modern statlarından olan, 2009'da hizmete giren Şanlıurfa GAP Arena'nın çimleri yandı. Bu durum kentteki spor kamuoyunda tartışma yarattı.

İha
00:00 - 22/08/2014 Cuma
Güncelleme: 10:40 - 22/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Modern stadın çimleri yandı
Modern stadın çimleri yandı

Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nın çimlerinin yanmasından dolayı Futbol Saha Komiserleri Derneği basın açıklaması yaptı.

Yanan çimlere acilen bir çözüm bulunmasını isteyen Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkez As Başkanı ve Şanlıurfa Şube Başkanı Abdullah Canbeyli şu ifadeleri kullandı:

20.08.2014 tarihinde basına yansıyan yönüyle yayınlanan haberde Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nın çimlerinin yandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Liglerin başlamasına çok az bir süre kalmış olmasına rağmen cereyan eden bu olay tabii ki herkes gibi bir Urfalı olarak bizleri de son derece üzmüştür. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü''nden yapılan açıklamaya göre, Urfa''da hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerinde olması, buna ilaveten bakımı için program hazırlayan Ziraat Mühendisi arkadaşın da mesul olduğu vurgulanmaktadır. Ancak bilinmelidir ki; hiç kimsenin bilinçli şekilde çimlere zarar vereceğine inanmamakla, bu vebal altına insan olan kimsenin de gireceğine ihtimal vermiyoruz. Ne sebeple olursa olsun lig öncesi çimin bu durumu Şanlıurfaspor kamuoyunu kutuplara bölmemelidir. Sahanın durumunu iyileştirmek adına atılması gereken adımlar ivedilikle atılması, kişilerin onuru rencide edilmeden konuşmaların yapılması gerektiği kanısındayız.''

10 yıl önce