|

Podolski geliyor!

Bild ve Mirror gazeleri 2016 yılına kadar Arsenal ile sözleşmesi bulunan Podolski''ye sarı-kırmızılı kulübün teklif götürdüğünü yazdı. Alman Bild gazetesi manşetinden ise menajerinin de açıklamalarına yer verdiği haberde golcü oyuncunun Türkiye''ye gideceğini ileri sürdü

Taha Güvendi
00:00 - 22/08/2014 الجمعة
Güncelleme: 01:42 - 22/08/2014 الجمعة
Yeni Şafak
Podolski geliyor!
Podolski geliyor!

Almanya ve İngiltere basını; forvet transferi için girişimlerde bulunan Galatasaray''ın Arsenal''de forma giyen Lukas Podolski''ye olan ilgisini ön plana çıkardı. Alman Bild gazetesi, Alman oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerin başında Galatasaray''ın geldiğini yazdı. ''Podolski, Türkiye''ye gidiyor'' manşetini atan Bild, Podolski''nin menajerinin açıklamalarına da yer verdi. Sarı-kırmızılı kulübün teklifini doğrulayan Alman forvetin menajeri buna karşın oyuncunun Londra''da mutlu olduğunu belirtti. İngiliz Mirror gazetesinde de Podolski''nin Galatasaray''a transfer ihtimaliyle ilgili bir habere yer verildi. Gazeteye göre, Londra kulübü genç oyuncusu Joel Campbell''ı satmayacağını sarı-kırmızılı kulübe iletirken, Alman oyuncunun da bonservis bedelini açıkladı. Mirror, Podolski için Arsenal''in 14 milyon sterlin istediğini belirtti. Podolski''nin kulübü Arsenal ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Alexis Sanchez''in de katılımıyla zenginleşen Arsenal hücum hattında Podolski''nin forma şansının azalma ihtimali bulunuyor. Sanchez''in yanı sıra Arsenal''in hücum bölgesinde Giroud, Sanogo ve Walcott gibi isimler yer alıyor.

Balanta ayrılmak istiyor

G.Saray''ın transferinde gece gündüz çalıştığı Eder Balanta transferi için kulübü River Plate açıklama yaptı. Genel Sekreter Enzo Francescoli, Balanta''nın takımdan ayrılmak istediğini söyledi ve transferine yeşil ışık yaktı.

Prandelli''ye sürpriz parti

G.Saray Teknik Direkttörü Cesare Prandelli''ye futbolcular sürpriz doğum günü partisi düzenledi. İlk defa futbolcuları tarafından doğum günü nün kutlandığını belirten İtalyan teknik adam, ''Çok hoşuma gitti. En önemlisi de herkesin hep birlikte olması beni sevindirdi'' dedi.


٪d سنوات قبل