|

Robben Galatasaray'a mı? Dev iddia!

Spor Toto Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray'da gelecek sezonun çalışmaları da sürüyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 30/04/2013 Salı
Güncelleme: 19:04 - 30/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Robben Galatasaray'a mı? Dev iddia!
Robben Galatasaray'a mı? Dev iddia!

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen dünyaca ünlü yıldızlar Drogba ve Sneijder'in ardından dünya basının büyük yankı uyandıran ve devler arenasında çeyrek finale kadar yükselen sarı kırmızılılar, gelecek sezon için de kadroya bir dünya yıldızı katmak istiyor.

Son günlerde spor kamuoyunda Galatasaray'ın Bayern Münih'den Robben ve Manchester City'den Clich'yi transfer edeceği yönündeki haberler geniş yer bulurken, bir iddia da İngiliz basınından geldi.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan haberde; Drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızlarını kadrosunda bulundan Galatasaray'ın, Clichy ve Robben için de girişimlere başladığı iddia edildi.

Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon tamamlayan sarı kırmızılıların, gelecek sezon için devler liginde güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara erkenden başladığı belirtilirken; Manchester City'nin Fransız sol beki Clichy için Ada ekibiyle masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi. Sözleşmesinin sona ermesine 2 yıl kalan 27 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmak istemediği ama Galatasaray'ın teklifinin de cazip olduğu ifade edildi.

Robben'e 20 milyon Avro

Guardiola'nın gelecek sezon takımın başına geçecek olmasıyla, önümüzdeki sezonun kadro planlanmasında düşünülmeyen Robben için devrede olduğu iddia edilen Galatasaray'ın, bu transfer için Alman ekibine 20 milyon Avro'luk bir bonservis ücreti ayırdığı iddia edildi.

Manchester City'den Clichy'nin yanı sıra yıldız savunmacılar Lescott ve Kolo Toure'yi de istediği belirtilen sarı kırmızılıların, transfer döneminde yine çok ses getirecek gibi duruyor.

11 yıl önce