|

Rüştü Reçber Fenerbahçe maçında yok

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösteren Rüştü Recber tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Aa
00:00 - 2/05/2012 Wednesday
Güncelleme: 14:24 - 2/05/2012 Wednesday
Yeni Şafak
Rüştü Reçber Fenerbahçe maçında yok
Rüştü Reçber Fenerbahçe maçında yok

Rüştü Reçber bu gerekçeyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Radyospor'un haberine göre Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk'in ise sakatlığı düzelmediği için forma giyme şansının bulunmadığı belirtildi.

Beşiktaş'ta, kaleci Rüştü Reçber, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmesi nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Son 4 lig maçında forma giyemeyen siyah-beyazlıların diğer kalecisi Cenk Gönen ise geçirdiği boyun spazmı nedeniyle tedavi görüyor.

Siyah - beyazlılar, Cenk'i derbiye yetiştirmeye çalışırken, genç kalecinin de oynamaması durumunda kaleyi, bu sezon henüz resmi bir maçta forma giymeyen genç Umut Kaya'nın koruyacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de ise, Beşiktaş ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Volkan Demirel'in durumu belirsizliğini koruyor.

12 years ago