|

Stopere, forvete sağ beke 3 takviye

TTNET ile yapılan anlaşmada transferi değerlendiren Aysal, önlerinde 15-20 günlük bir süre olduğunu belirterek ''Hem isimlerde hem de rakamlarda dikkatliyiz. UEFA''nın sıkı kontrolü var'' dedi

Taha Güvendi
00:00 - 20/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:04 - 20/08/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Stopere, forvete sağ beke 3 takviye
Stopere, forvete sağ beke 3 takviye

Galatasaray, TTNET ile 52 bin kişilik stadın bütün tribünlerinde ''GS TTNET WiFi''' hizmeti ile taraftarlara hızlı ve yüksek kapasiteli internet erişimi sunmak için işbirliği anlaşması imzaladı. Sponsorluk anlaşmasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, transfere de değindi. Transfer için önlerinde 15-20 günlük bir süre olduğunu belirten G.Saray Başkanı, 3 mevkii için transfer çalışması yaptıklarını bunların stoper, sağ bek ve forvet olduğunu kaydetti.

Aysal, aslında güçlü bir takım olduklarını ancak hocanın kalabalık ekip yerine sınırlı kadroyla çalışmak istediğini dile getirdi. Aysal, ''Rakamlarda dikkatliyiz. Çünkü UEFA''nın sıkı kontrolü var. Mali direktiflerin içinde kalmak zorundayız. ''Biz bu oyuncuyu beğendik, yarın alalım'' deme lüksüne sahip değiliz'' yorumunu yaptı.

FORMA İÇİN 7 MİLYON DOLAR

Forma sponsorluğunun öncelikli konuları olduğunu belirten Aysal, ''Bazı adaylar var. Forma sponsoru en az yılda 7 milyon Dolar olmalı. B planımız var. UNICEF ve Greenpeace gibi... Para getirisi yoksa, sosyal getirisi olmalı'' ifadelerini kullandı.

Demek ki takım kendini daha çok göstermeli

2014-2015 sezonunda başlayacak ve 2019-2020 futbol sezonu bitimine kadar sürecek işbirliği ile ''GS TTNET WiFi'' kablosuz internet hizmeti, Türk Telekom Arena Stadı''ndaki tüm maçlarda aktif olacak. TTNET, bu hizmet için 2.8 milyon Dolar yatırım yapacak. Aysal, kendisine yöneltilen ''İnternet hizmeti taraftarın maça konsantrasyonunu bozar mı?'' sorusuna ''Demek ki takım kendini göstermek için daha çok mücadele etmeli'' cevabını verdi.


10 yıl önce