|

Terim'in olmayışı futbolun ayıbıdır

PFDK'nın Fatih Terim'e verdiği cezayı protesto eden antrenör Hasan Şaş, 'Futbolun ayıp olduğu yerde futbol konuşmam" dedi

00:00 - 7/05/2012 Pazartesi
Güncelleme: 01:58 - 7/05/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Terim'in olmayışı futbolun ayıbıdır
Terim'in olmayışı futbolun ayıbıdır

Teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle Galatasaray adına basın toplantısına katılan isim yardımcı antrenör Hasan Şaş'tı.

"Türkiye'de kimler ne ceza alırken, hoca bugün (dün) sizlerin karşısına bile çıkmıyor" diyen Şaş, "Türkiye'de ne olaylar var ancak kimse ceza almıyor. Fatih hocaya verilen cezalara gerçekten inanılmaz. Hoca, ne soyunma odasına girebiliyor ne de bizimle konuşabiliyor. Normalde benim burada olmamam lazım. Bu da futbol ayıbıdır. Futbolun ayıp olduğu yerde futbol konuşmam doğru olmaz. Gelecek hafta maçı için ise tek kelime dahi etmeyeceğiz. Bakıp ve hepimiz göreceğiz" şeklinde görüşlerini belirtti.

FUTBOLCULAR DA GELMEDİ

G.Saraylı oyuncular da maç sonrası basın toplantısına katılmayarak Terim'in 3 maçlık men cezasını protesto etti. Oyuncular, yayıncı kuruluşun röportaj isteğine de cevap vermedi. Futbolcularla teknik heyet arasında maç sonunda yapılan kısa toplantıda F.Bahçe maçına kadar konuşmama kararı aldıkları öğrenildi.



12 yıl önce