|

Toraman'dan Fenerbahçe itirafı!

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, kontratı bittiği bir dönemde Fenerbahçe'den teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.

.
00:00 - 30/04/2013 Salı
Güncelleme: 17:17 - 30/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Toraman'dan Fenerbahçe itirafı!
Toraman'dan Fenerbahçe itirafı!

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, TRT Spor'da yayınlanan 'Futbol Gecesi' programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Daha önce Fenerbahçe'den teklif aldığını söyleyen Toraman şunları söyledi:

Fenerbahçe'den teklif aldım. O zaman kontratım da bitmişti. Bende kendilerine çok teşekkür ettim. Daha önce de teklif almıştım. Ancak kabul etmedim. Şu anda da teklif alsam de fikrim değişmez. Ben para için Beşiktaş'ı değişmem.

İbrahim Toraman, Beşiktaş taraftarına da önemli mesajlar verdi:

Beşiktaş taraftarından rica ediyorum. Şu anda yerimiz çok da iyi olmayabilir ancak bize destek olmaları lazım. Hocamızın üzerinde çok büyük baskı var. Taraftarlarımız bize ve hocamız Samet Aybaba'ya destek olmalı. Sezon bitince ne gerekiyorsa yapılır. Anca şimdi eleştiri değil, destek zamanı.

Toraman, takımın yıldızı Oğuzhan'a elinden gelen yardımı yaptığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

Oğuzhan ve diğer genç arkadaşlara elimden gelen yardımı yapıyorum. Onlar henüz çok gençler. Hata yapmamaları ve kendilerini geliştirmeleri için kaptan olarak ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum.

İyi geçen bir ilk yarı yaşadıklarını söyleyen Toraman, 'Ancak ikinci yarıda hiç istemediğimiz bir performans sergiledik. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Kopukluklar oldu. En çok üzüldüğümüz şey ise taraftarımızı üzdüğümüz gerçeği. Onların desteği hep bizimleydi ancak istediğimiz gibi olmadı' diye konuştu.

"Lig henüz bitmedi"

Sözleşmesi sezon sonu bitecek tecrübeli oyuncu, 'Şimdi bunları konuşmanın zamanı değil. Ancak ben tabii ki Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Sezon sonunda oturur konuşuruz. Lig bizim için daha bitmedi Avrupa kupalarına katılmamız gerek. Bunu yapacağımıza da eminim' ifadelerini kullandı.

11 yıl önce