|

Yanal'dan ciddiyet uyarısı

F.Bahçe Teknik Direktörü, oyunculara bir anlık konsantrasyon ekliğinin nelere mal olacağını Alanya maçında yaşadıklarını hatırlattı; tekrarlanmamasını istedi

.
00:00 - 15/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:17 - 15/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Yanal'dan ciddiyet uyarısı
Yanal'dan ciddiyet uyarısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyunculara ciddiyet uyarısında bulundu. 'Hazırlık maçı da olsa Fenerbahçe her maça kazanmak için çıkar' diyen tecrübeli teknik adam, sert bir şekilde yaşanan konsantrasyon eksikliğine vurgu yaptı. Ersun Yanal, 'Hazırlık maçı olarak görseniz de herkes tabelaya bakıyor, herkes neticeye göre değerlendirme yapıyor. Bu yenilginin hazırlık maçında gelmesi iyi oldu, herkes ayağını yere sağlam bassın. Bir anlık konsantrasyon eksikliğinin nelere malolacağını gördünüz' ifadelerini kullandı.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal ile bir araya gelerek transferle ilgili bir durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın mevcut kadronun yeterli olduğunu bir kez daha tekrarlarken; Türkiye liginin üzerinde bir kadroya sahip olduklarını, bu kadronun şampiyonluğa olan inancının tam olduğunu vurguladı.

Holmen gözden düştü!

F.Bahçe'de Holmen'in Alanyaspor'a karşı ortaya koyduğu futbol, teknik direktör Ersun Yanal'ı büyük hayal kırklığına uğrattı. Daha önce Holmen'i oynatamadığı için üzgün olduğunu ancak uzun lig maratonunda kendisini takımda göreceğini dile getiren Yanal'ın bu fikrinden uzaklaştığı ve Holmen'in takımdan ayrılmasına izin verebileceği öğrenildi.

Yanal'ın silahı Alper Potuk

Antalya kampında performansını artıran isimlerden Alper Potuk teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü. Alper'e eksiklerini maç görüntüleri eşliğinde anlatan Yanal, başarılı orta saha oyuncusundan, daha fazla pas yapmasını, dikine oynamasını ve maç içindeki şut sayısını artırmasını istedi. Alanyaspor maçında oyuna sonradan giren ve sürekli olarak hücumcu bir görüntü çizen Alper'den Yanal, hem asist hem de gol sayılarını artırmasını istiyor.


10 yıl önce