|

10 numara kurtarıcı

Balıkesirspor maçında attığı gol ve sergilediği futbolla gerçek Diego’yu F.Bahçe taraftarına izlettiren Brezilyalı yıldız, “Takımı şampiyon yapmak için sonuna kadar çabalayıp, kupayı kaldırmak istiyorum. Ben bu takımı hedefe ulaştıracak oyuncu olmayı amaçlıyorum” dedi

Yeni Şafak
04:00 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 22:49 - 3/05/2015 Pazar
Diğer

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, sarı-lacivertli takımı şampiyonluğa ulaştıran oyunculardan biri olmak istediğini belirterek, “Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için sonuna kadar çabalayarak, sezon sonunda kupayı kaldırmak istiyorum” dedi. Brezilyalı futbolcu, “Ben gerçekten Fenerbahçe için faydalı olmak, oyunu değiştiren bir oyuncu olabilmek istiyorum ve her zaman bunun için çalışıyorum. Kalan maçlarda elimden gelen en iyi performansı göstermek istiyorum. Sadece bir maç ya da birkaç maçla kalsın istemiyorum. Bundan sonraki maçlarda bu takım için sahada en iyi performansımı ortaya koyup, bu takımı hedefe ulaştıran oyunculardan biri olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.


3 YILIMI TAMAMLAMAK İSTİYORUM

Kalan her maçın final olduğunu dile getiren Diego, “Her puanın çok büyük önemi var, çok şeyi değiştirecek nitelikte. Artık şampiyonluğun son dönemine girdik. Hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz, takım olarak hazırız” dedi.


“F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşmemi tamamlamak istiyorum” diyen Diego, “Bu takımı hedeflerine ulaştırmak için sonuna kadar çaba göstermek istiyorum. Fenerbahçe taraftarının bana gösterdiği saygı ve desteğin karşılığını verebilmek için sahada elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim” diye konuştu.



İsmail Kartal
tebrik etti


Teknik direktör İsmail Kartal da, Diego Ribas'ı özel olarak tebrik etti. Kartal, “Bundan sonraki süreçte bu performansını sürdürdüğün sürece takımdaki yerin hazır olacak. Bu maçta gösterdiğin performansla takıma önemli bir katkı sağladın. Sabrettin, sonunda formayı kaptın” ifadelerini kullandı.



Caner'e takıldılar!


Balıkesir maçında 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Caner Erkin, Bekir ve Selçuk'un hedefiydi. İki futbolcu, “O gol senin atacağın gol değildi, şans eseri attın” diyerek Caner'e takıldı. Caner de “Siz de amma nankörsünüz” dedi. Caner, Emenike'ye ise “Gol attın mı?” diye sordu. Nijeryalı golcü de “Atmış kadar oldum, kaleye vurmadım, Sow'a verdim” cevabını verdi.



Volkan özür diledi


Balıkesir maçında yediği 3 golde de hatalı olan kaleci Volkan Demirel, maç sonu teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür diledi. Maç sonrası yediği goller için basın mensuplarına esprili bir şekilde "Kabul günümdü" diyen Volkan Demirel, “Kalecilik hata yapılabilen bir meslek. Maça kötü başladım, yediğim hatalı goller bana yakışmadı. Ben 3 gol yedim, takım arkadaşlarım 4 tane attı, işte takım ruhu bu” dedi. Öte yandan soyunma odasında büyük üzüntü yaşayan Volkan'ın takım arkadaşları, “Hepimiz hata yapıyoruz, sen de kurtarışlarla bizim hatalarımızı telafi ettin” diye teselli etti.



F.Bahçe 108 yaşında


F.Bahçe'nin kuruluşunun 108. yılı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde kutlandı. Törene Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, yöneticiler, kongre üyeleri, sporcular ve kulüp çalışanları katıldı.




#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Diego Ribas
9 yıl önce