|

12 yaşında Kasımpaşa'ya transfer oldu

Kasımpaşa, Manisa Süper Amatör Küme'de mücadele veren Saruhanlı Belediyespor’un alt yapısındaki başarılı kalecilerden 12 yaşındaki Batuhan Tepeler’i transfer etti.

Yeni Şafak
14:02 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 12:04 - 19/12/2014 Cuma
IHA

Kasımpaşa’nın amatör transferler sorumlusu Tezcan Sayar ve U-16 takım antrenörü İlyas Öztürk, prensipte anlaştıkları kaleci Batuhan’ın transfer işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla İstanbul’dan Saruhanlı’ya gitti. Kasımpaşalı yöneticiler ilk olarak Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı ziyaret etti. Ziyarette Saruhanlı Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Çımat, kulüp yöneticileri, takım antrenörü Mutlu Çamlıyer, kaleci Batuhan ve Batuhan’ın babası Mehmet Tezcan ile annesi Nihal Tepeler de hazır bulundu.


İstanbul'da okuyacak, tesiste kalacak

Kasımpaşa Amatör Transferler Sorumlusu Tezcan Sayar, burada yaptığı konuşmada 12 yaşındaki Batuhan’ın gelecek vadeden başarılı bir kaleci olduğunu belirtti. Performansını beğendikleri Batuhan’ı transfer etmek için Saruhanlı Belediyespor’a bir süre önce teklifte bulunduklarını ifade eden Sayar şunları kaydetti:  "Teklifimiz üzerine Batuhan ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Burada tesislerimizi gezdi, çalışmalarımızı gördü. Biz onu beğenmiştik, o da bizi beğendi. Bir hafta İstanbul’da kalan Batuhan teklifimizi kabul etti. Kendisini yarı yıl tatilinde İstanbul’a alacağız. Burada tesislerimize yakın bir okul var, eğitime bu okulda devam edecek ve antrenmanlarımıza katılacak. Kendisi artık bizim oyuncumuz oldu. Hayırlı olsun."

Yaralı: Çok mutluyuz

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise Saruhanlı Belediyespor’da yetişen oyuncuların böylesine büyük kulüplerde forma giymelerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Altyapıya verdikleri önem neticesinde yetiştirdikleri futbolculara başka takımların ilgi gösterdiğini, geçen yıl dört oyuncularını daha profesyonel takımlara transfer ettiklerini kaydeden Yaralı, "Bu sezon başında Mehmet Kavazoğlu’nu Tire 1992 Spor Kulübü’ne, minik kramponlar ekibinden Nazmican Başkara’yı da Manisaspor’a verdik. Şimdi ise minik kramponlar takımımızın başarılı kalecisi Batuhan’ı da Kasımpaşa’ya gönderiyoruz. Mutluyuz, gururluyuz. 10 yıl önce göreve geldiğimizde Saruhanlı Belediyespor’u yeniden toparladık. Çok çalıştık, şimdi de bunun meyvelerini topluyoruz" dedi. 

12 yaşındaki kaleci Batuhan Tepeler da yeni takımında çok çalışarak başarılı olacağına inandığını ifade etti. Ziyaretin ardından her iki kulübün yöneticileri transfer işlemine ilişkin hazırlanan evraklara imza atıp el sıkıştı.

#SARUHANLI BELEDİYESPOR
#KASIMPAŞA
#KALECİ
#BATUHAN TEPELER
9 yıl önce