|

2010 da bizim yılımız olacak

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, çifte kupalı zaferlerin yaşandığı, yarım asırlık Fulya Projesi'nin sonuçlandığı başarılarla dolu 2009'un ardından yeni yılın da büyük zaferlerin şahidi olacağını söyledi.

00:00 - 1/01/2010 الجمعة
Güncelleme: 23:20 - 31/12/2009 الخميس
Yeni Şafak
2010 da bizim yılımız olacak
2010 da bizim yılımız olacak

Beşiktaş Başkanı Demirören, yeni yılın, Beşiktaş'ın birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin şahidi olacağını söyledi. Başkan Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin Ocak ayı sayısında yer alan yazısında, siyah-beyazlı taraftarlara seslendi. 2009'un Beşiktaş'ın başarılarıyla dolu bir yıl olarak geride kaldığını vurgulayan Demirören, “Beşiktaş'a gönül verenler için 2009'un çok önemli bir yeri olacak. Çünkü 2009, Beşiktaş'ın şampiyonluklarını çifter çifter kutladığı, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin açılış kurdelesini keserek, yarım asırlık mücadeleyi sonuçlandırdığımız bir yıldı” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirören, yepyeni bir yılı karşılamanın heyecanı içinde olduklarını anlatarak, “2010 Beşiktaş'ın birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin şahidi olacaktır” dedi. Beşiktaş Başkanı, kulübün 1903 yılından beri hep geleceğe dönük büyük düşünenlerin kulübü olduğunu belirterek, “Bu Kartal, başarılarını, bakışlarını geleceğe çevirerek sağlamıştır. Yine öyle olacaktır. Her zaman ileriye bakacağız, her zaman en yüksekte olacağız, her zaman en hızlı koşan olacağız. Yeni yılın tüm camiamıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


٪d سنوات قبل