|

48 saniye gecikme lisansını yakabilir

Transferin son gününde Borussia Dordmund'dan alınan sağ bek Kevin Grosskreutz'un lisansının riske girmesi Galatasaray'da sıkıntı yarattı.

Yeni Şafak
16:55 - 1/09/2015 Salı
Güncelleme: 17:45 - 1/09/2015 Salı
DHA

Kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada Grosskreutz'un transferindeki tüm bürokratik işlemleri 23.55'de tamamlayıp, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'a gönderdiklerini ve Kadir Kardaş'ın bu işlemi FIFA'ya göndermesi gerektiğini belirtti. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada da Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un transfer işlemlerini zamanında yetiştirdiğine değin açıklama yapıldı. Ancak FIFA'dan henüz transfere onay gelmemesi kafaları karıştırmış durumda.



Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un işlemlerini 23.55'de tamamlayıp göndermesinin ardından TFF görevlilerinin de, işlemi FİFA'ya yine saat 20.00'den önce ilettikleri belirtildi ancak FIFA'nın sistemindeki tıkanıklık yüzünden TFF'nin gönderdiği belgeler 00.00'ı 48 saniye geçe FIFA'ya ulaşmış oldu. Böylece transfer takvimde 1 Eylül görünürken FIFA Kevin Grosskreutz'un transferine şimdilik onay vermedi.



Galatasaray Kulübü yetkilileri, TFF ile FIFA arasındaki on line hatta yaşanan bu kaosun çözülmesi için başta TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş olmak üzere FIFA ile temasa geçmeleri gerektiğini belirtirken federasyonun bu durumda acil FIFA ile görüşmeleri hızlandırması gerektiğini vurguladı.

#Grosskreutz
#Galatasaray
#Transfer
#FIFA
9 yıl önce