|

5 maçta 9 puan şart!

'Ben de en az sizin kadar üzgünüm ama daha her şey bitmedi. Bir an önce kendinizi toplarlayın ve Bursaspor maçına odaklanın'

Süleyman Hatısaru
00:00 - 20/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:48 - 19/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
5 maçta 9 puan şart!
5 maçta 9 puan şart!

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi ilk maçında grubun en zayıf ekibi Asteras karşısında 88'de yediği golle 1 puana razı olurken en büyük üzüntüyü kuşkusuz teknik direktör Slaven Bilic yaşadı. Bitiş düdüğüyle birlikte hayal kırıklığına uğrayan, bu hali fotoğraf karelerine de yansıyan Hırvat teknik adam, yine de maç sonu soyunma odasında pek karamsar davranmadı. Maç sonunda ağzını bıçak açmayan Slaven Bilic, soyunma odasında oyuncularından maça takılmamalarını istedi. 'Ben de sizin kadar üzgünüm ama daha her şey bitmedi' diyen tecrübeli çalıştırıcı, takıma hedef gösterdi.

ÖNCE BU MAÇI TAMAMEN UNUTUN

'Kazandığımız zaman büyük avantaj sağlayacaktık. Elimize gelen fırsatları değerlendiremedik' diyen Bilic, kalan 5 maçta 9 puanı şart koştu. Bilic, 'Bundan sonra yapmamız gereken kalan 5 maçta en az 3 galibiyet almak. Şimdi bunun için çalışacağız ancak önce bir kendinizi toparlayın. Bursaspor karşısına bu maçı unutmuş bir şekilde, tam anlamıyla hazır olarak çıkmanızı istiyorum' ifadelerini kullandı.

Pektemek'te ezilme ve kanama

Asteras maçında sol üst adalesine darbe alan ve 30. dakikada yerini Cenk Tosun'a bırakan Mustafa Pektemek'in çekilen MR'ında ciddi ezilme ve kanama tespit edildi. Bilic, Mustafa Pektemek'i Bursa maçında riske etmeyip Demba Ba'yı sahaya sürecek.

Yunanlar mutlu: Tarihi başarı

Yunan basını, Asteras'ın İstanbul'da aldığı beraberliği tarihi başarı olarak nitelendirdi. Gazetelerdeki başlıklar; 'Tarihi skor', 'Muhteşem dönüş', 'Asteras için başka bir muhteşem gece', 'Arkadyalılardan müthiş savunma' şeklindeydi.


10 yıl önce