|

5 puan geride değil 1 puan öndeyiz

Süper Final'de Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yenmesinin önemli olmadığını belirten Volkan, 'Arena'da G.Saray'ı yeneceğiz, Şükrü Saracoğlu'nda da kupayı kaldıracağız' diye konuştu. Takım olarak şampiyonluğa çok inandıklarını kaydeden F.Bahçeli kaleci, 'Büyük maçlarda büyük oynuyoruz. Şampiyonluğun hakkımız olduğunu göstereceğiz' dedi

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 03:01 - 18/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
5 puan geride değil 1 puan öndeyiz
5 puan geride değil 1 puan öndeyiz

Fenerbahçe'nin başarılı milli kalecisi Volkan Demirel'den Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Pazar günü Türk Telekom Arena'da karşılaşacakları Galatasaray karşılaşması öncesi büyük iddia. Önceki gün Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup eden G.Saray'ın hafta sonundaki F.Bahçe maçı öncesi puan farkını yeniden 5'e çıkarması üzerine oldukça iddialı konuşan Volkan, 'Rakibizimin Beşiktaş'ı yenmesi bizim için önemli değil. Çünkü şu an puan sıralamasında 5 puan geride gözüküyor olsak da 1 puan öndeyiz' ifadeleriyle oldukça tartışılacak sözler söyledi. 'Galatasaray'ı Arena'da yeneceğiz ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda da son maçta rakibimizi mağlup edip şampiyonluk kupasını kaldıracağız' iddiasında bulunan F.Bahçeli Kaleci, 'Takım olarak şampiyonluğa çok inandık. Kadıköy'de Trabzonspor ile yaptığımız karşılaşmada da futbolumuzla bunu ortaya koyduk. Büyük maçlara çok iyi konsantre oluyoruz ve büyük oynuyoruz. Arena'daki G.Saray karşılaşmasından da 3 puan alıp döneceğiz. Şampiyonluğun bizim hakkımız olduğunu da herkese göstereceğiz' şeklinde konuştu. Milli kaleci F.Bahçe'nin uzun yıllar kazanamadığı Türkiye Kupası'nda da kalan 2 maçı kazanıp 29 yıllık hasrete son vereceklerini sözlerine ekledi.


Taraftarın desteği bizlere moral oldu

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarların Bağdat Caddesi'nde yaptığı yürüyüş ve Trabzonspor maçında takıma verdiği destek nedeniyle, taraftarlar için bir teşekkür mesajı yayımladı. Futbolda şike davasında tutuklu yargılanan Yıldırım'ın, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama kulübün internet sitesinde yer aldı. Kendilerine ve takıma verilen destekle moral bulduklarını ve geleceğe umutla bakmaları gerektiğini hatırladıklarını kaydeden Yıldırım'ın mesajı şöyle: 'Bağdat Caddesi'nde yaptığınız yürüyüşü ve takımımıza verdiğiniz desteği görünce bizler bir kez daha moral bulduk, geleceğe umutla bakmamız gerektiğini hatırladık. Siz taraftarlarımızın desteği olduğu sürece, sizler, her şeyin farkında olduğunuzu dosta düşmana demokratik yollarla bu şekilde gösterdikçe ve kulübümüze sahip çıkmaya devam ettikçe, kulübümüz üzerinde planları olanlar, bu planlarını asla gerçekleştiremeyeceklerini çok daha net olarak anlayacaklardır.'


F.Bahçe-Karabük 26 Nisan'da

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final programı belli oldu. Buna göre Fenerbahçe-Karabükspor maçı 26 Nisan'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak. Bursaspor Eskişehirspor karşılaşması ise 25 Nisan'da İzmir Atatürk Stadı'nda yapılacak. Yarı Final maçları sonunda galip gelen takımlar kupayı almak için finalde karşı karşıya gelecekler.


Kaptan Alex iki kupayı da istiyor

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, twitterda taraftarlarla yaptığı sohbette ilginç sözler söyledi. Bir taraftarın 'Büyük bir takımda oynamak ister miydin' sorusu üzerine Alex, F.Bahçe'nin çok büyük bir takım olduğunu, kendisinin de sadece büyük takımlarda oynadığını hatırlatıp, oynadığı büyük takımları ise Coritiba, Palmeiras, Cruzeiro ve F.Bahçe olarak sıraladı. Alex, attığı gollerde de çok sevindiğini, ama kendisinin öncelikle maçı düşündüğünü belirtti. İki kupayı da alacaklarına inandığını vurgulayan Alex, bir soru üzerine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı sevmediğini kaydetti.


F.Bahçe efsanelerine sahip çıkıyor

F.Bahçe yönetimi, Puşkaş Ergun lakaplı efsane futbolcusu Ergun Öztuna'ya sahip çıktı. Okmeydanı SGK Hastanesi'nde ameliyat olmak için bekleyen Puşkaş Ergun için devreye giren Asbaşkan Ali Koç, efsane futbolcuyu Amerikan Hastanesi'ne aldırdı. Ali Koç, Puşkaş Ergun'un tüm tedavi masraflarını da üstlenecek. F.Bahçe yönetimi daha önce de Yunanistan'da rahatsızlanan efsane futbolcusu Lefter için Yunanistan'a özel uçak göndererek, Türkiye'ye getirmiş ve tedavisini Türkiye'de sürdürmesini sağlamıştı.


Tribünlerde kareografi yok karton var

F.Bahçe yönetimi, Trabzonspor maçı öncesi taraftarların tribünde yaptığı kareografide halatın kopması sonucu bir taraftarın yaralanması üzerine sezon sonuna kadar kareografiyi yasakladı. Artık tribünlerde sadece kartonlarla kareografi yapılacak. Gelecek sezon ise olası kazaların önüne geçmek için ise yeni bir sistem kurulacak.






12 yıl önce