|

Adalet yerini buldu

Beşiktaş-F.Bahçe maçını kurmaylarıyla izleyen G.Saray Teknik Direktörü, Trabzonspor karşısında haksız beraberlik aldıkları düşüncesiyle F.Bahçe'ye kazanmanın nasip olmadığı görüşünü savundu

Abdullah Eğilmez
00:00 - 5/05/2012 السبت
Güncelleme: 05:25 - 5/05/2012 السبت
Yeni Şafak
Adalet yerini buldu
Adalet yerini buldu

Trabzonspor karşısında alınan beraberlikle şampiyonluk yolunda iki puan kaybeden ve sonrasında Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasının sonucunu beklemeye koyulan Galatasaray'da İnönü'deki derbide çıkan yenilgiye en çok sevinen isim kuşkusuz teknik direktör Fatih Terim'di. Karşılaşmayı kurmayları Ümit Davala ve Hasan Şaş ile birlikte izleyen Terim'in karşılaşma sonunda ilk tepkisi "Adalet yerini buldu" oldu.

ŞAŞ VE DAVALA İLE İZLEDİ

Trabzonspor karşılaşmasında alınan beraberlik sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan, özellikle hakemlerin performansı sonrası ağır eleştirilerde bulunarak haklarının yendiğini savunan tecrübeli çalıştırıcıya göre, Fenerbahçe'nin önceki gün Beşiktaş'a mağlup olması 'adaletin yerini bulması' anlamına geliyordu. Yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş ile birlikte derbiyi izleyen Fatih Terim'in karşılaşma sonunda 'Biz hak etmediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Bunda hakemlerin performansının etkisi de çok fazlaydı. Süper Final'de böyle puan kayıpları muhakkak olacaktır ancak hak etmediğimiz şekilde olması tahammül edilemez bir şey. Adalet yerini buldu. Fenerbahçe'ye de kazanmak nasip olmadı" dediği öğrenildi.



Terim'e 3 maç ceza

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'e PFDK'dan 3 maç men cezası çıktı. Trabzon maçı sonrası hakeme olan davranışlarından dolayı Terim'e '3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı' cezası verildi. Ayrıca 105. madde uyarınca 'cezanın 1 yıl süreyle ertelenmesi' kararı oy çokluğuyla reddedildi. Böylece Terim, yarınki Beşiktaş; 6. haftadaki F.Bahçe derbilerinde tribünde yer alacak.



٪d سنوات قبل