|

Adana ASKİ yarı finalde

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, Spor Toto Play-Off çeyrek final ikinci karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi BGD’yi 63-54 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Yeni Şafak
10:34 - 19/04/2015 Pazar
Güncelleme: 07:36 - 19/04/2015 Pazar
IHA

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü, “Takımımız bu yıl başarı üstüne başarı yaşıyor. Evimizde İstanbul Üniversitesi BGD'yi yenerek seriyi 2-0 yaptık ve yarı finale yükseldik. Bu başarı bütün Adana'ya armağan olsun” dedi.



Adana ASKİ Spor Antrenörü Kaan Artun da, bu sezon kendilerine hedefler koyduklarını belirterek, “Hem Türkiye Kupasında hem de ligde bütün hedeflerimizi gerçekleştirdik. İstanbul Üniversitesi BGD'yi yenip ligde yarı finale yükselmemiz bizim için sevindirici bir durum. Artık kendimize yeni bir hedef koyduk. Yeni hedefimiz finale yükselmek olacak. Rakibimiz Galatasaray Odeabank çok güçlü bir takım. Ancak serinin sonuna kadar bütün gücümüzle kazanmak için savaşacağız” diye konuştu.



Karşılaşmayı Adnan Menderes Spor Salonu'nun tamamını dolduran Adanalı basketbol severler heyecanla izledi. Karşılaşmada bütün salon turkuaz-beyaz balonlarla süslendi. Dans grubu, şovları ile maça renk katarken, devre arasında davul şov gösterisi salondan büyük alkış aldı. Maçta ayrıca Adana Büyükşehir Belediye Bandosu da konser verdi.

#adana aski spor
#Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
#yarı final
#Play-Off
9 yıl önce