|

Adana Demirspor'da galibiyet sevinci

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da Samsunspor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Yeni Şafak
10:55 - 22/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:40 - 22/12/2014 Pazartesi
AA
Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Samsunspor'u Yiğitcan Erdoğan'ın golüyle 1-0 yendiklerini anımsattı.


Takımlarının zorlu karşılaşmada iyi oyun çıkardığını anlatan Gülcan, karşılaşmanın ilk yarısında baskılı oynadıklarını söyledi.


İyi mücadele ve oyunun sonucu da beraberinde getirdiğini aktaran Gülcan, "Samsun'da deplasman takımı gibi değil ev sahibi bir takım gibiydik. Golü bulduktan sonra da çok sayıda pozisyona girdik. Ligde üst sıralardaki yerimizi korumak ve daha iyi yerlere götürmek adına Samsunspor galibiyeti bizim için çok önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarımızda aynı disiplinle oynamayı hedefliyoruz" dedi.


Ligde doğru yolda ilerlediklerini belirten Gülcan, bundan sonraki tüm karşılaşmalarda galibiyet hedeflediklerini kaydetti.


Gülcan, mavi-lacivertli takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul'a gittiğini bildirerek, bu karşılaşmanın ardından takımın Adana'ya dönerek Osmanlıspor maçına hazırlanacağını ifade etti.


Osmanlıspor'un lig lideri olduğunu aktaran Gülcan, "Sahamızda yapacağımız bu karşılaşmayı da kazanarak ligdeki tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
#PTT 1. Lig
#Adana Demirspor
#Samsunspor
#sevinç
#futbol
#Tamer Gülcan
9 yıl önce