|

Adanalı Ronaldo ilk transferini yaptı!

Adanalı Gökmen Akdoğan, Real Madrid'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya benzerliğini şöhret ve paraya çevirmeyi başardı. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ndeki Portekiz Standı'nda fotoğraf çekilmekten yorgun düşen Karadağ, "bir reklam filminde oynadığını" söyleyerek ilk transferini de açıklamış oldu.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 25/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 12:25 - 25/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Adanalı Ronaldo ilk transferini yaptı!
Adanalı Ronaldo ilk transferini yaptı!

İzmir'de '11. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali' kapsamında düzenlenen Kültür Şenlikleri'nde Portekizli dünyaca ünlü golcü Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkat çeken Gökmen Akdoğan da katıldı. Fuar alanına kurulan Portekiz standında 'Ronaldo' hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Akdoğan, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun.

Yoruldum ama şikayetçi değilim

'Cristoano'ya benzemek zor şeymiş. Nerdeyse nefes alamadım bugün. Sürekli benimle fotoğraf çektirmek istiyor insanlar. Yoruldum ama bu durumdan şikayetçi değilim' diyen 'Adanalı Ronaldo', gerçek Ronaldo'ya benzemenin kendisine birtakım avantajlar da sağladığını açıkladı. Cristiano Ronaldo'yla fotoğraf çektirip, görüntüleri medyada yer aldıktan iş tekliflerini aldığını söyleyen Akdoğan, bir klima firmasının reklam filminde oynayacağını duyurarak 'Yakında tüm Türkiye izlemeye başlar' diye konuştu.

Gerçek Ronaldo'yla buluşmuştu

10 Nisan'da İstanbul'da oynanan Galatasaray-Real Madrid maçının ardından Ronaldo'ya benzerliği ile dikkat çeken Adanalı Gökmen Akdoğan ile Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo biraraya gelmişti. Cristiano Ronaldo kendisine çok benzeyen Gökmen'i görünce şaşkınlığını gizleyememişti. İkili birlikte fotoğraf çektirmiş, fotoğraflar sosyal medyada çok konuşulmuştu.

11 yıl önce