|

Adanaspor'da Giresun hazırlıkları sürüyor

PTT 1. Lig'de, sahasında Giresunspor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Şafak
15:51 - 20/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:52 - 20/11/2014 Perşembe
AA
Teknik Direktör Levent Eriş, Çatalan Tesisleri'nde yaklaşık 1 saat 40 dakika süren taktik ağırlıklı çalışmada futbolcularına sık sık uyarıda bulundu. Gribal enfeksiyon nedeniyle Tiago ve Abdullah Karmil, antrenmanı kenardan izledi. Kaleci Evren'e ise tesislerde serum tedavisi uygulandı. Bu futbolcuların maç saatine kadar oynayacak duruma gelmesi bekleniyor.


Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır takımdan ayrı kalan Merthan Açıl ise ilk kez çift kale maçın tamamında yer aldı. Ağrıları geçen oyuncu, antrenman eksiğini gidermek için özel olarak çalışacak.


Açıl, yaptığı açıklamada, iki hafta kötü sonuçlar aldıklarını ancak umutsuzluğa kapılmaya gerek olmadığını söyledi. Her hafta ligin farklı bir boyut kazandığını dile getiren Açıl, şunları kaydetti:


"Art arda alınacak 3 galibiyet, yeniden iddialı duruma gelmemizi sağlayacaktır. Şanssız şekilde puanlar kaybettik ve sahamızda mutlaka telafi etmeliyiz. Karın zarımda bulunan sakatlık neredeyse geçti. Bugün ilk kez çift kalede yer aldım. Antrenman eksiğimi gidererek takımıma faydalı olmak istiyorum. Giresun maçını kazanarak Alanya deplasmanına moralli gitmek istiyoruz."
#Adanaspor
#Adana
#PTT 1. Lig
#futbol
9 yıl önce