|

Adil Gevrek adını 'ilk'ler arasına yazdırdı

Malatya futboluna tam 15 yıl sonra büyük bir şampiyonluk armağan eden futbolcular bu sevinci fazlasıyla yaşarken, Yeni Malatyaspor Kulüp başkanı Adil Gevrek de büyük özleme son vererek Malatya’nın efsane başkanları arasındaki yerini aldı.

Yeni Şafak
16:01 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 13:06 - 5/05/2015 Salı
IHA

Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğu sonrası başkan Adil Gevrek mutluluk gözyaşları döktü. O anlar objektiflere yansırken, taraftarlar bu tablo karşısında “büyük başkan” tezahüratlarında bulundu.


Başkan Gevrek, sarı-kırmızılı camia için büyük özleme son veren kulüp başkanı oldu. Gevrek bu başarıyı en kısa sürede gerçekleştiren başkan olarak da adını 'ilk'ler arasına yazdırmayı başardı.


Sezon başında Yeni Malatyaspor başkanlığı görevine getirildiğinde futbolu bilmediği yönünde eleştiriler alan Gevrek, özellikle transferde izlediği isabetli politika ile alınan başarıda büyük pay sahibi oldu.


Gevrek'in yeni sezonda takımın başında göreve devam edip etmeyeceği şu an için bilinmezken, genç başkanın yakın çevresine daha güçlü bir yönetimle başkanlık görevini sürdüreceğini söylediği öğrenildi.

#adil gevrek
#yeni malatya
#efsane
9 yıl önce