|

Adımızı tarihe yazdırdık

Sezon boyunca üzerlerindeki büyük baskıyla mücadele ettiklerini kaydeden G.Saray’ın Hollandalı yıldızı, Prandelli ile kötü günler yaşadıklarını, Hamza Hamzaoğlu ile her şeyin değiştiğini belirtti. “Hiçbir zaman umutsuz olmadım” diyen Sneijder, Hamza hocayla gerçek bir takım olduklarını dile getirdi.

Yeni Şafak
04:00 - 31/05/2015 Pazar
Güncelleme: 03:12 - 30/05/2015 Cumartesi
Yeni Şafak
Spor
Spor

Galatasaray'ın medya etkinliğinde basın mensuplarının soruların yanıtlayan Wesley Sneijder, şampiyonluğun tüm takımın başarısı olduğunu belirtirken Hamza Hamzaoğlu faktörüne de değindi. Kariyerindeki en önemli şampiyonluklardan birini yaşadığını belirten yıldız futbolcu, kişisel performansı için “Hemen hemen tüm maçlarda oynadım. İyi performans sergilediğimi düşünüyorum. Çok önemli işler başardım” derken, elde edilen başarıyı da tüm takıma mal etti: “Sadece benim başarım değil, tüm takımın başarısı. Bu sezon büyük bir baskı vardı üstümüzde, bu sezonki şampiyonluğun yeri çok ayrıydı. Tüm takım tarihe adımızı yazdırdık.”



HAMZA HOCA BİZİ YUKARILARA ÇIKARDI


Şampiyonluktan sonra daha da gündeme gelen sezon başında verilen 4. yıldız pozuyla ilgili de konuşan Sneijder, “Yapılan şakalardan çok haberim yok. Fazla anlamıyorum. 4. yıldıza dair organizasyonlar hep yapıldı. Önemli olan başarabilmekti ve başarmak da bize nasip oldu” demekle yetindi. Prandeli'nin ardından Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelme sürecini değerlendiren Hollandalı yıldız, şöyle konuştu: “Prandelli ile zor dönem geçirdik ama ben hiçbir zaman umutsuz olmadım. Sezon devam ederken değişiklik yapmak kolay değil. Ama Hamza hoca değişikliği çok önemliydi. Herkesin performansı yukarı çıkmaya başladı. Daha takım olduk, daha iyi oynadık.”



F.BAHÇE'YE ASLA GİTMEM


Türkiye'de Galatasaray dışında bir takımda oynayabilme ihtimali ve, “Fenerbahçe'ye gider misin?” sorusu yöneltilen Hollandalı yıldız, “Buraya ilk geldiğim zaman, bu 'Kulübün tarihine adımı yazdırmak istiyorum. Bu kulüpte çok önemli şeyler başarmak istiyorum' diye bir şey söylemiştim. O yüzden benim hedefim bu. Bu sezon da çok önemli bir şampiyonluk kazandık. Sezon sonunda böyle bir hikayeyi, böyle bir senaryoyu düşünürsek kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Aradaki rekabeti biliyorum, aradaki durumu biliyorum, o yüzden böyle bir şey olamaz” cevabını verdi.



Şampiyonlar Ligi rüya gibi olur

Sneijder, yeni sezon öncesi Avrupa hedeflerine de değindi: “Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir sezon geçirdik. Saha içinde bazen gerçekten utandığım maçlar oldu. Ancak yeni başkanımızın duyduğuma göre 'Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz'


tarzında bir hedefi varmış. Ben kesinlikle onunla beraberim. Daha önce Şampiyonlar Ligi'ni kazandım. G.Saray formasıyla


kazanmak rüya gibi olur. Artık onu kaç gün kutlarız hayal bile edemiyorum.”



Gidecek gibi hissetmiyorum

“Galatasaray'da, İstanbul'da gerçekten kendimi evimde gibi hissediyorum, çok mutluyum. Hiç gidecek gibi bir şey hissetmiyorum. Ancak şimdi kontratımı düşünmek bence çok yeri ve zamanı değil. Önümüzde bir Rize maçımız ve sonrasında önemli bir kupa finalimiz var."



Melo G.Saray'ı sildi İnter'e gidiyor!


G.Saray'ın yıldızı Felipe Melo, şok bir hamle yaptı. Önceki günkü röportajda “Belki de Türkiye'deki günlerimin sonuna geldim” diyen Brezilyalı oyuncunun, sosyal medya hesabında Galatasaray'ı ve Galatasaraylı futbolcuları takibi bırakması 'Ayrılıyor' iddialarını ortaya çıkardı. Melo'nun takip ettiği isimler arasında İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kalması dikkat çekti. Melo'nun menajeri de resmi bir teklif olmasa da İnter ile temas kurduğunu açıkladı ve "Melo, İnter'e sıcak bakıyor" dedi.



Mancini'nin yanına gidenler bin pişman!


G.Saray, Rize yolculuğu öncesi mini bir şampiyonluk kutlaması yaptı. Yeni başkan Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst gibi isimler de kafilede yer alırken havalimanında şampiyonluk pastası kesildi. Albayrak, aynı masada deplasman maçları öncesi Hamza hocayla hep stresli olduklarını hatırlatarak “Kader masamızdı. Şimdi rahatız” dedi. G.Saraylı yöneticilerin diğer gündemi de Melo'nun İnter'e gideceği iddialarıydı. Dursun Özbek, "Melo bizim oyuncumuz. Haberim yok" yorumunu yaparken Albayrak ise "Melo'nun bir yere gittiği yok. Mancini'nin yanına giden pişman oldu zaten" ifadesini kullandı.




#Galatasaray'
#Prandelli
#Hamza Hamzaoğlu
#Sneijder
9 yıl önce