|

Ağlamak yok, savaşa devam

Gözyaşlarını tutamayan kaleci Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a sarılan Başkan Aziz Yıldırım 'Sizlerle gurur duyuyorum' dedi ve kendilerine duyduğu inancı yineledi: 'Üzülmeyin, bu kupayı sizler kazanacaksınız. Önümüzdeki sezon bu kupayı sizler getireceksiniz'

.
00:00 - 4/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 23:52 - 3/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
Ağlamak yok, savaşa devam
Ağlamak yok, savaşa devam

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica karşısında 1-0'ın rövanşında 3-1 kaybetmesinin ardından Estadio de Luz Stadı'nda sarı-lacivertli kulübün soyunma odasında gözyaşları hakimdi. Başkan Aziz Yıldırım soyunma odasında futbolcuların üzgün halini görünce hepsini tek tek öperek kutladı ve 'Sizlerle gurur duyuyorum. Buralara kadar gelmek hayalken sizler yıllar sonra bu hayali gerçekleştirdiniz. Çok istediniz, olmadı. Ama üzülmeyin; bu kupayı sizler kazanacaksınız. Önümüzdeki sezon bu kupayı Türkiye'ye sizler getireceksiniz' dedi.

BAŞINIZI DİK TUTUN

Teknik direktör Aykut Kocaman soyunma odasında gözyaşlarını tutamayan kaleci Volkan Demirel'e sarılarak 'Ağlama' diye teselli ederken Başkan Aziz Yıldırım'ın da gözlerinin dolduğu öğrenildi. Başkan Yıldırım, 'Türkiye'de rekorları alt üst ettiniz. Hiç bir takım bu kadar çok maç yapmadı ve bu başarıları elde edemedi. Kendinizle gurur duyun ve başınızı dik tutun. Kupayı sizler kazandınız. Milyonların sevgisini kazandınız' sözleriyle oyuncuları teselli etti. Başkan Aziz Yıldırım daha sonra 'Bu bir başlangıç. Artık buralarda hep olacağız. Ve sizler bu kupaları gururla kaldıracaksınız. Buralara kadar gelmek için çok emek verdiniz. Ama eninde sonunda bu emeğinizin hakkını alacaksınız' dedi.

AMA BUGÜN AMA YARIN

'Ağlamayın, dimdik ayakta durun. Bu kadar zorluklara rağmen bu başarıyı elde ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu işi yapacağız ama bugün ama yarın sizin istemenizle, gönlünüzle yapacağız' ifadelerini kullanan Fenerbahçe Başkanı, gözyaşlarını tutamayan Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a sarıldı, iki futbolcuya sarılıp öptükten sonra 'Ağlamak yok, savaşmaya devam' sözleriyle de tüm oyuncuları teselli etti.

Ayağının tozuyla idman yaptılar

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında, deplasmanda Portekiz'in Benfica takımına 3-1 yenilerek kupaya veda eden F.Bahçe, İstanbul'a dönerken, ayağının tozuyla antrenman yaptılar. Kafileyi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir grup taraftar sevgi gösterileriyle karşılarken, üzgün görülen futbolculara tezahüratlarla moral verdi. F.Bahçe kafilesi daha sonra Can Bartu Tesisleri'nde Süper Lig'de oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

11 yıl önce