|

AGÜ Spor galibiyete odaklandı

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak, ligde üst üste beşinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
16:06 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 16:08 - 21/11/2014 Cuma
AA
Yağmur, yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 5. haftasında İstanbul Üniversitesi BGD'yi konuk edeceklerini ifade etti.


 Kendilerini zorlu bir maçın beklediğini vurgulayan Yağmur, şöyle devam etti:


 "Pazar günü İstanbul Üniversitesi BGD ile karşılaşacağız. Ligde kayıpsız gidiyoruz. Ligde daha iyi performans gösteriyoruz. İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak, ligde üst üste beşinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Rakibimiz de kaliteli bir takım ancak bizim de zirve hedefimiz var. Umarım iyi bir mücadele sonucunda kazanan taraf biz oluruz."


Taraftarlardan destek isteyen Yağmur, "Geride kalan haftalarda taraftarımızı bizi yalnız bırakmadı. Bu hafta da maça seyircileri bekliyoruz. İlçelerimizden öğrenciler gelmişti, onların da yine maça gelmelerini istiyoruz. Bu zorlu karşılaşmada taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.


Kadir Has Spor Salonu'nda oynanacak AGÜ Spor-İstanbul Üniversitesi BGD maçı, 23 Kasım Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.
#Basketbol
#Abdullah Gül Üniversitesi
#Ömer Yağmur
#AGÜ Spor
#İstanbul Üniversitesi BGD
#TKBL
9 yıl önce