|

Agüspor'da galibiyet sevinci

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kadın Basketbol Takımı, Euroleague B Grubu mücadelesinde konuk ettiği BK Imos Brnoyu 64-53lük skorla yenmenin sevincini yaşıyor.

Yeni Şafak
09:30 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:00 - 18/12/2014 Perşembe
DHA

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde oynanan karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Ayhan Avcı, taraftarları karşısında kazanmanın önemli olduğunu belirterek haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Avcı, "Bu maçla grubumuzun ilk devresini 3 galibiyetle tamamlamış olduk. Geçen hafta aldığımız galibiyetle şansımızı devam ettirmiştik. Rakibimiz kapasite olarak bizden düşüktü. Biz de bundan dolayı önümüzdeki maçları düşünerek, rotasyonlu oynadık. Bu şekilde oyuncularımızı dinlendirmiş olduk. Bugün skorun önemi yoktu, kazanmak önemliydi. Puan maçıydı. Ocak ayında grupta ikinci devre başlayacak" dedi.


Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, kazandığı bu maçla birlikte Euroleague B Grubunda ilk yarıyı 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle kapatırken, grup karşılaşmalarına 7 Ocak 2015 tarihine kadar ara verildi.

#Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü
#Kadın Basketbol
#agüspor
9 yıl önce