|

Akhisar'da futbolculara uyarı

Süper Lig'de Fenerbahçe galibiyeti ile büyük sükse yapan Akhisar Belediyespor'da pazar günü deplasmanda oynanacak İstanbul Başakşehir maçının hazırlıkları başlarken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, futbolcularını rahavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Dha
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 16:48 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Akhisar'da futbolculara uyarı
Akhisar'da futbolculara uyarı

Böyle önemli başarıların ardından dikkatli olmak gerektiğini kaydeden tecrübeli teknik direktör, "Her fırsatta söylüyorum. Bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak. Bunun için toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, bir an önce rahata ermemiz gerekiyor" dedi.

Başakşehir'in ilk dört haftada galibiyet alamadığını ancak maç da kaybetmediğini hatırlatan Akçay, "Güçlü bir kadroya sahip, iyi futbol oynamaya çalışan bir takımla karşılaşacağız. Biz de son iki maçımızı kazanıp iyi bir çıkış yakaladık. Amacımız futbol ve skor olarak bu çıkışı devam ettirebilmek" ifadesini kullandı.

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlığı yüzünden son iki maçta oynamayan Saidi takımla çalışmalara başlarken, Fenerbahçe karşılaşmasında kasığından sakatlanan Kenan'ın durumu bugün netlik kazanacak.

10 yıl önce