|

Albayrak'tan Bilic açıklaması

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, teknik direktör Slaven Bilic'in sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı yönünde basına yansıyan haberlere tepki gösterip, Hırvat teknik adamla sezon bitiminde görüşerek, son kararlarını vereceklerini ifade etti.

Yeni Şafak
16:43 - 21/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:44 - 21/05/2015 Perşembe
AA

Albayrak, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Dün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından, teknik direktörümüz Slaven Bilic ile sezon sonunda tekrar oturup görüşeceğimizi, ayrıca herhangi bir teknik direktör arayışı içinde olmadığımızı açık ve net bir şekilde ifade etmiş olmama karşın, bugün basında yer alan haber ve yorumlar, gazetecilik etiğinin dışına çıkıldığını göstermektedir" değerlendirmesinde bulundu.



Ligde kalan iki önemli maçları öncesi bu tip haberleri doğru bulmadıklarını aktaran siyah-beyazlı yönetici, şunları kaydetti:



"Slaven Bilic, Beşiktaş'ın teknik direktörüdür ve sezon sonunda sözleşmesinin devam edip etmeyeceği konusu kendisi ile yapılacak görüşmelerde netleşecektir. Yönetim kurulu toplantımızda başka teknik direktörlerle ilgili hiçbir fikir, öneri konuşulmamıştır. Slaven Bilic takımın başındayken ve kendisi ile görüşmeler henüz başlamamışken, teknik direktör arayışına girmeyi etik bulmuyoruz. İki önemli maçımızın arefesinde, basında yaratılmaya çalışılan algı operasyonu çabasını etik dışı buluyor ve kamuoyunun dikkatine sunuyorum."

#beşiktaş
#metin albayrak
#bilic
#açıklama
9 yıl önce