|

Alex'in jübilesine veto iddiası!

Futbol hayatını sonlandırdığını açıklayan Alex de Souza'nın jubilesine Fenerbahçeli futbolcuları da çağırmak istediği ancak yıldız oyuncunun veto yediği iddia edildi.

.
00:00 - 20/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 14:54 - 20/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Alex'in jübilesine veto iddiası!
Alex'in jübilesine veto iddiası!

Fenerbahçe gündemine bomba gibi düşen bir iddiaya göre, futbol hayatını sonlandıran Alex de Souza, jübilesine Fenerbahçeli futbolcuları da çağırmak istedi ancak bu isteği gerçekleşmedi.

İki ayrı iddia

Fenerbahçe'deki eski takım arkadaşlarını jubilesinde görmek isteyen Alex de Souza'nın Sarı-Lacivertli futbolcularla yaptığı telefon görüşmesinde bu durumu dile getirdiği fakat bundan haberdar olan başkan Aziz Yıldırım'ın karşı çıktığı iddia edildi.

Bir diğer iddiaya göre ise Alex, Fenerbahçe'den arkadaşları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile şimdi İstanbul Başakşehir forması giyen Semih Şentürk'e özel davet gönderdi. Ocak ayı içerisinde Brezilya'da oynanması planlanan karşılaşmanın devre arası kampı ile çakıştığını belirten Volkan ve Emre, Alex'in davetini geri çevirdi.

Kulüpten yalanlama geldi

Bu arada Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden Alex de Souza hakkında iddia edilen haberle ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Dün akşam saatlerinde Aygün Özipek isimli şahıs tarafından sosyal medyada yayılan, bugün ise bazı gazetelere haber olan, eski kaptanımız Alex De Souza'nın oyuncularımız Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'i jubilesine davet ettiği ve Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'dan çekinmeleri sebebiyle oyuncularımızın ret cevabı verdikleri yönündeki haberler tamamıyla yalandır. Bahse konu haberlerde yer aldığı gibi oyuncularımıza böyle bir davet gelmediği gibi, verilen herhangi bir ret cevabı da söz konusu değildir. Oyuncularımızı ve Başkanımızı yıpratma hedefiyle yalan haber yapan bu tarz şahısları kınamakla birlikte, haberleri yapılış şekli ve içeriği itibariyle kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." dendi.

10 yıl önce