|

Almanya'da Tolgay Arslan kavgası

Tolgay Arslan'ın transferi için Almanya'da masaya oturan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, futbolcunun 'Ben Beşiktaş'la anlaştım' demesi üzerine Hacıosmanoğlu'nun Hamburg'daki otelde Tolgay Arslan'ın menajer Metin Korkmaz'ın üzerine yürüdüğü iddia edildi.

11:45 - 28/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:31 - 28/01/2015 Çarşamba
IHA

Tolgay Arslan'ın transferi için Almanya'da masaya oturan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, futbolcunun 'Ben Beşiktaş'la anlaştım' demesi üzerine sinirlendiği belirtildi. İddialara göre bu cevap üzerine çılgına dönen Hacıosmanoğlu, menajer Metin Korkmaz'a bağırdı ve üzerine yürüdü. Neredeyse Korkmaz'ın boğazına yapışan Hacıosmanoğlu, "Hani bitmişti bu transfer? Ne diye getirdin bizi buralara. Bir de fotoğraf çektirdik" ifadelerini kullandı.


Trabzonspor’un yeni teklifine rağmen Beşiktaş’ın o günkü önerisini kabul eden Tolgay Arslan’ın, bordo-mavili kulübe ise iki kere ‘hayır’ dediği öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi’nin telefondaki ilk teklifine olumsuz yanıt veren Tolgay, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Ersun Yanal’ın, Hamburg’a gelmesi üzerine  bordo-mavililerle bir araya gelmişti.


Tolgay Arslan, Trabzonsporlu yetkililerin transferi bitirerek özel uçakla Trabzon’a gitme teklifi karşısında, “Ben Beşiktaş’la anlaştım. Onlara söz verdim” ifadelerini kullanırken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bir hayli sinirlenerek menajer Metin Korkmaz’a bağırdığı belirlendi. Korkmaz’ın üzerine yürüyen ve neredeyse boğazına sarılan Hacıosmanoğlu’nun, “Hani bitmişti bu transfer. Ne diye getirdin bizi buralara. Bir de fotoğraf çektirdik” şeklinde isyan ettiği vurgulandı.

#trabzonspor
#tolgay arslan
#beşiktaş
9 yıl önce