|

Alper Potuk Es-Es'te kaldı

Eskişehirspor yönetiminin Fenerbahçe'ye verdiği, ancak oyuncunun Fenerbahçe'nin verdiği ücreti beğenmemesi nedeniyle anlaşmaya varamayan Alper Potuk 4,5 yıl daha Eskişehirspor'da.

Cihan
00:00 - 7/01/2012 Cumartesi
Güncelleme: 09:36 - 7/01/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Alper Potuk Es-Es'te kaldı
Alper Potuk Es-Es'te kaldı

Fenerbahçe kulübünün teklif ettiği parayı az bulan Alper Potuk, Eskişehirspor'la olan sözleşmesini 4,5 yıl uzattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 'Eskişehir ülkemizin köklü futbol kültürüne sahip kentlerinin başında geliyor. Eskişehirspor da geçmişte elde ettiği büyük başarıların ardından son dönemde yeniden gücünü ve neleri başarabileceğini herkese göstermiştir. Kulüp olarak çıtayı daha yukarı taşımak için şüphesiz kendi içimizden yetişen değerlerle birlikteliğe her zaman ihtiyacımız var.' dedi.


Başkan Ünal, 'Eskişehirspor altyapısından yetişen, hem takımımızda hem de milli takımlarda ortaya koyduğu performansla göğsümüzü kabartan oyuncumuz Alper Potuk da bunlardan biridir. Kulübümüzün bundan sonra daha büyük başarılar yakalamasında katkısının bulunmasını isteyen Alper ile sözleşmemizi dört buçuk yıl uzattık.' diyerek, şu ifadeleri kullandı:


'Kendisinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra Eskişehirspor'a ve Türk futboluna başarıyla hizmet edeceğine ve camiamızın sembol isimleri arasına gireceğine inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak tüm gücümüzle Eskişehirspor'un daha iyi seviyelere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.'

12 yıl önce