|

Altay kahroldu

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta eski futbolcusu Murat Uluç'un hat-trick yaptığı maçta Hatayspor'a deplasmanda 3-1 yenilen Altay, baştan sona üstün oynayıp sayısız gol fırsatından yararlanamadığı müsabakadan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

Yeni Şafak
11:04 - 24/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:07 - 24/11/2014 Pazartesi
DHA

Antrenör Serdar Meriç, Hatayspor'da sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek, "Sahanın hakimi bizdik. Ozan'la 3, Raşit, Furkan, Bedri Can ve Semavi ile 1'er pozisyon harcadık. Rakibin 4 atağının 3'ü gol oldu" dedi.


İlk 10 dakikada yedikleri iki golle mücadeleye 2-0 yenik başladıklarını, yine de toparlanarak 19'uncu dakikada Emrah'la farkı 1'e indirdiklerini hatırlatan Serdar Meriç, daha sonra şunları söyledi:


"Deplasmanda bu kadar gol kaçırırsak bu sonuç kaçınılmaz olur. Murat Uluç maçtan sonra yanımıza gelip, (İzmir'de bu maçı taraftara anlatsanız, inanmazlar) dedi. Başkanımız Aslan Savaşan da bizi mücadelemizden ötürü tebrik etti. Ancak ortada bir gerçek var. Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz."


İLK ADAY URAN

Altay'da Mesut Toros'un görevden alınmasından sonra başlayan teknik adam arayışına Hatayspor maçı yüzünden ara veren yönetim, temaslarına hız verecek. Siyah beyazlıların ilk teklifi Altınordu Futbol Eğitim Kurumları teknik direktörü Yıldırım Uran'a götüreceği öğrenilirken listede Hüseyin Hamamcı, Besim Durmuş, Serhat Güller gibi isimlerin de yer aldığı bildirildi. Ofspor'dan ayrılmayan Tolgay Kerimoğlu ile anlaşmanın uzak bir ihtimal olduğu belirtildi.


SIRA HIZLIOKT'A

Altay, halen Adanaspor'da forma giyen eski futbolcusu Tiago'nun Brezilya'daki kulübü Gama'ya yarın 33 bin dolar daha ödeyecek. 150 bin dolarlık borcun 50 bin dolarını peşin verip kalan bölümünü üç taksite bölen yönetim, yarın ödenecek ikinci taksidi eski Başkan Ömer Hızlıkok'un karşılamasını istedi. Son kongrede aday olup kaybeden Murat Bora Dülger'in her taksit için 11 bin dolar katkıda bulunduğunu hatırlatan yöneticiler, "Kulüp zor durumda. Tek kuruş gelirimiz yok. Borcun ödenmesine yardım etme sözü veren Ömer Hızlıok'u göreve çağırıyoruz" dediler.

#Murat Uluç
#altay
#Mesut Toros
#Tiago
9 yıl önce