|

Amatör maçta büyük arbede

Merkezefendi Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren Zeytinburnu Selvispor-Kadırgaspor İstanbul Süper Amatör Lig maçı sonrasında futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylar yaşandı.

Yeni Şafak
16:02 - 24/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 14:09 - 24/01/2015 Cumartesi
Yeni Şafak
Fotoğraf: Ali Kemal Demir
Fotoğraf: Ali Kemal Demir

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi veren Zeytinburnu temsilcisi Selvispor, 89.dakikada Eyüp Aydoğan’ın atılmasıyla 10 kişi kaldığı maçta Kadırgaspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yolunda çok büyük yara aldı.


Teknik direktörler atıştı

Çok gergin başlayan ve 90 dakikası böyle devam eden maçta Selvispor’un Gökhan Tandoğan ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmazken, maçın 52.dakikasında Selvispor Teknik Sorumlusu sahadaki bir Kadırgasporlu futbolcuya, Kadırgaspor Teknik Sorumlusu Cemil Yılmazer de futbolcusuna laf söyleyen Selvispor Teknik Sorumlusuna hakaret edince iki takım Teknik Direktörü atıştılar. Hakem Serdar Karagöz, Kadırgaspor’un Teknik Sorumlusu Cemil Yılmazer’i bu olaylar sonrasında saha dışına gönderdi.

İki takım birbirine girdi

Maçın sonlarında ise kendisine faul yapan rakibine vuran Selvisporlu Eyüp Aydoğan oyundan atılırken, maç sonu iki takım oyuncuları birbirlerine girdiler. Selvispor'un yedek kalecisi Yusuf'un, Kadırgasporlu Burak Emre'ye vurması ile başlayan olaylarda ev sahibi ekibin futbolcularının çok ağır tepki gösterdiği Kadırgasporlular soyunma odasına güçlükle sığınırken, olaylara Polisler müdahale etti.

Ortalık savaş alanına döndü

Selvisporlular, teşvik almakla itham ettikleri Fatih ekibinin futbolcularına ağır küfürler ettiler ve saldırdılar. Güvenlik güçlerinin tam emniyeti sağladığı anda takımı soyunma odasına zor sığınan ve Selvisporluların saldırısına maruz kalan Kadırgaspor başkanının olayların siniriyle ettiği ağır sözlerden sonra ortalık savaş alanına döndü. Başkan güçlükle soyunma kaçırılırken, bu esnada Selvisporlu bir yöneticinin yüzüne darbe aldığı görüldü.

Yeni Şafak Özel

 
#Amatör lig
#arbede
#Selvispor
#Kadırgaspor
#Cemalettin İnanç
9 yıl önce