|

Anadolu'ya YEŞİL IŞIK

Beşiktaş Başkanı Orman iç saha maçlarını Anadolu'da oynayabileceklerini açıkladı. Arena'nın daha hızlı bitmesi için çok çalıştıklarını söyleyen Orman, "İhtiyacı olan Arena'yı kullanalabilir" diyerek mesaj gönderdi

Yeni Şafak
04:00 - 22/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:19 - 21/11/2014 Cuma
Diğer
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da düzenlenen sponsorluk töreninin ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Kulübün ekonomik yönden her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden Başkan Orman, yeni stadın daha hızlı bitmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Sezon bitmeden yeni statlarına dönmek istediklerini belirten Fikret Orman, Vodafone Arena'dan sonra en büyük hedeflerinin ise Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu vurguladı. Kasımpaşa maçı için şu an sadece 4 bin bilet satabildiklerini aktaran Orman, iç saha maçlarını Anadolu'da oynamaya sıcak baktıklarını vurguladı. Fikret Orman, TFF'nin hakemlere geniş yetkiler tanıdığı yeni uygulamasına da destek verirken Vodafane Arena'nın tamamlanmasının ardından rakiplerinin stat ihtiyacı duyması halinde kendi statlarını kullanıma açabileceklini de sözlerine ekledi.

BENİM OYUNCUM KARAKTERLİDİR

Volkan Demirel’in milli maçta sahayı terk edişini, "Tolga Zengin veya Cenk Gönen bunu yapsa, sizin tavrınız ne olur" sorusu üzerinden değerlendiren Orman, "Benim oyuncularım karakterli çocuklardır ve hareketlerini irdeleyerek yapan insanlardır" cevabını verdi.

Vodafone'dan Beşiktaşlılara özel tarife

Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal'ın tanıtımı dün yapıldı. Başkan Fikret Orman, bu projeyle 20 milyon Lira'nın üstünde gelir beklediklerini söyledi. Tanıtımda Slaven Bilic ve oyuncular Demba Ba, Tolga Zengin ve Gökhan Töre'nin Kartal'a dönüştüğü reklam filmi büyük beğeni topladı.

#Fikret Orman
#Vodafone Arena
#TFF
9 yıl önce