|

Arda 'bitti'

İspanya basınında yer alan haberlere göre; Atletico Madrid'den ayrılan Arda Turan Barcelona'yla anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak
22:30 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 19:31 - 1/07/2015 Çarşamba
Diğer

FIFA tarafından 2016'ya kadar transfer yasağına çarptırılan Barcelona'nın Arda'yı yarım sezon boyunca kiralayacağı bu takımın da Galatasaray olacağı da gelen haberler arasında



İspanya'nın önde gelen gazeteleri Marca ve AS internet sitelerinden transferi ilk haber olarak verirken Katalan medyası da Arda'nın artık Barcelona'nın futbolcusu olduğunu iddia etti.



Mundo Deportivo ve Sport imzanın bu akşam saatlerinde atılacağını belirtirken, transferin 35 milyon Euro'ya bittiğini yazdı. Marca ve AS gazeteleri deChelsea'nin transfer müzakerelerinden çekildiğini, Barcelona'nın Vidal'dan sonra Arda'yı da kadrosuna kattığını bildirdi. Arda Turan'ın 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.



Milli futbolcumuz Barcelona'ya transfer olması durumunda 2016'ya kadar Katalan ekibinin formasını giyemeyecek. Çünkü Barcelona, Neymar'ın transferinde usülsüzlük yapıldığı gerekçesiyle 1 yıl transfer yapamama cezasına çarptırıldı.



Atletico Madrid'de gelecek sezon forma giymek istemediğini açıklayan Arda'nın, Barcelona tarafından yarım sezon kiralanacağı belirtiliyor. İspanyol medyası, Arda'nın kiralanacağı takımın ise Galatasaray olacağını belirtiyor. Galatasaray cephesinden henüz Arda ile ilgili bir açıklama gelmemiş olsa da, Arda'nın yuvaya dönme ihtimali taraftarlar arasında şimdiden heyecan yaratmış durumda.




#arda turan
#barcelona
#ispanya
#futbol
#transfer
9 yıl önce