|

Arda Turan'dan ağlatan konuşma

Ülke olarak zafere kilitlendiğimiz 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri''nde D Grubu''ndaki kaderimizin belirleneceği Hollanda maçı öncesi Arda Turan'ın yaptığı konuşma takım arkadaşlarına duygusal anlar yaşattı.

Hürriyet
00:00 - 15/10/2013 Salı
Güncelleme: 15:36 - 15/10/2013 Salı
Yeni Şafak
Arda Turan'dan ağlatan konuşma
Arda Turan'dan ağlatan konuşma

Karşılaşma öncesi öğlen yemeği için toplanan milli takım futbolcuları, öncesinde Arda Turan'ın davetiyle toplantı salonunda bir araya geldi. Arda'nın burda yaptığı konuşma tüm takım arkadaşlarını duygulandırarak hep birlikte adeta galibiyet yemini ettiler.

TÜM TAKIM DUYGULANDI

Arda Turan toplantı başlarken söz aldı ve düşüncelerini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Karşılarındaki rakibin hafife alınmayacak derecede zor bir takım olduğunu altını çizden Arda Turan sözlerini şöyle sürdürdü. "Türkiye bize bu akşam inanıyor. Uzun zamandır ülke olarak böyle başarılara açız. Ülkemize yakışan bir oyunla ve Allah'In izniyle bu karşılaşmayı kazanacağız. Benden büyük abilerime ve kardeşlerime bir kaptan olarak değil, bir Türk evladı olarak söylüyorum, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.

PRİMLER HAYIR KURUMLARINA

Toplantıda söz alan Volkan Demirel ise arkadaşlarına güvendiğini, Türkiye'nin bu galibiyete ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu maçın galibiyet primini hayır kurumlarına bağışlayacak çok arkadaşı olduğunu bildiğini söyleyen Volkan Demirel, galibiyeti ülkemiz için alacağız dedi.

TERİM'DEN ARDA'YA TEŞEKKÜR

Dün öğlen saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, daha önce de oyuncularının motiveye ihtiyacı olmadığını belirtmişti. Bu toplantıdan haberi olan Terim, özellikle Arda Turan'a teşekkür etti.

10 yıl önce