|

Arena'da Sneijder'in gecesi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Galatasaray, ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı. Bir gol atıp bir de asist yapan Sneijder, karşılaşmanın en etkili ismi oldu.

Yeni Şafak
22:03 - 25/01/2015 Pazar
Güncelleme: 20:06 - 25/01/2015 Pazar
AA
Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a karşı alınan 2-0'lık yenilginin ardından oldukça kritik hale gelen Çaykur Rizespor mücadelesinde, başarılı bir performans ortaya koyan Galatasaray takımının en dikkat çeken ismi Wesley Sneijder oldu.


Karşılaşmada Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atan ve Bruma'nın golünde de pası veren Sneijder, galibiyete önemli bir katkı sağladı.


Sneijder, Çaykur Rizespor ağlarını havalandırarak bu sezon ligde 4. golünü kaydetti.


Bruma ligde ilk  kez

Galatasaray'ın Portekizli oyuncuzu Bruma, Çaykur Rizespor'a attığı golle ligde bir ilki yaşadı.

Sarı-kırmızılı ekibe 2013-2014 sezonunun başında gelen Bruma, sarı-kırmızılı formayla ligdeki ilk golünü Çaykur Rizespor'a karşı kaydetti. 

Bruma'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon 1, bu sezon ise 2 golü bulunuyor.


Selçuk İnan cezalı duruma düştü

Galatasaraylı oyuncu Selçuk İnan, sarı kart cezalısı durumuna düştü. Karşılaşmanın 88. dakikasında sarı kart gören Selçuk, bu sezon ligdeki 4. sarı kartı alarak, 18. haftadaki Bursaspor mücadelesinde cezalı oldu. 


Hamzaoğlu idaresinde 6. lig maçında 5. galibiyet

Galatasaray, teknik direktör Hamzaoğlu idaresinde çıktığı 6. lig maçında 5. galibiyetini aldı.

Hamzaoğlu yönetiminde ligdeki Akhisar Belediyespor (2-1), Torku Konyaspor (5-0), Mersin İdmanyurdu (3-2), Beşiktaş (2-0) ve Çaykur Rizespor (2-0) maçlarını kazanan sarı-kırmızılılar, tek puan kaybını ise Gençlerbirliği (1-1) mücadelesinde yaşadı.


"Cim Bom", Hamzaoğlu yönetiminde ligde yenilgi görmedi.


Koray Günter göz doldurdu

Sarı-kırmızılı takımda Semih Kaya'nın sakat olması, Aurelien Chedjou'nun ise Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması nedeniyle stoperde tek alternatif durumunda olan Koray Günter, sergilediği performansla göz doldu.


Sakatlığının düzelmesinin ardından Hamzaoğlu tarafından ilk 11'de görevlendirilen genç oyuncu, ortaya koyduğu futbolla teknik heyetin yüzünü güldürdü.
#Galatasaray
#Çaykur Rizespor
#futbol
#SÜPERLİG
#FUTBOL
9 yıl önce