|

Arkasspor, kupada iddialı

Voleybol Erkekler Süper Kupa çeyrek finali ilk maçında Şahinbey Belediyespor'u 3-0 yenen Arkasspor, final müsabakalarına katılmak istiyor.

Yeni Şafak
14:53 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:53 - 26/11/2014 Çarşamba
AA
Antrenör Hoag Glenn Arthur, maçın ardından  yaptığı açıklamada, karşılaşma öncesinde rakiplerini çok iyi incelediklerini söyledi.


Araştırmalarında; ligin yeni ekibi olmalarına karşın büyük takımlara karşı iyi bir mücadele veren takım profiliyle karşılaştıklarını anlatan Arthur, Gaziantep maçına çok iyi odaklanarak geldiklerini ve salondan galip gelen taraf olmayı başardıklarını belirtti.


Şahinbey Belediyespor'da Kemal'in sakatlık nedeniyle oynayamadığını hatırlatan Arthur, bu oyuncunun yokluğu nedeniyle Şahinbey Belediyespor'un atak performansının çok düştüğünü ifade etti.


Maç boyunca iyi servis atışı gerçekleştirdiklerini dile getiren Arthur, "Bloklardaki başarılı performansımız galibiyetin gelmesinde etkili oldu" diye konuştu.


Arthur, karşılaşmanın ikinci etabının şubat ayında İzmir'de gerçekleştirileceğini anımsatarak, şunları kaydetti:


"Şubat ayına kadar çok maç yapacağız. Önümüzde uzun bir süreç maç maratonu var. Bu dönemde hem lige adapte olurken, öte yandan da kupa hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Yani zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ama bizim hedefimiz finallere kalmak. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz."
#Hoag Glenn Arthur
#Voleybol
#Voleybol Erkekler Süper Kupa
#Arkasspor
#Şahinbey Belediyespor
9 yıl önce