|

Arsenal taraftarını kızdıracak sözler

Maç sonrası basın toplantısında Mourinho, Arsenal seyircisinin 'sıkıcı Chelsea' tezahüratlarına cevap verdi. Mourinho, 'sıkıcı olan 11 sene ligi kazanamamak. Bir takım tutuyorsunuz şampiyon olmasını 11 sene bekliyorsunuz bence bu sıkıcı' dedi.

Yeni Şafak
15:39 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:50 - 27/04/2015 Pazartesi
Diğer

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Arsenal taraftarlarının tepkileri ile ilgili ağır açıklamalar yaptı.Fanatik'in haberinde; Portekiz teknik adam şu ifadeleri kullandı:



''Sıkıcı olan 11 sene ligi kazanamamak. Bir takım tutuyorsunuz şampiyon olmasını 11 sene bekliyorsunuz bence bu sıkıcı..11 sene Premier ligi kazanamamak sıkıcı.



''Kendi evinizde oynuyorsunuz kazanmanız gerekiyor hocanız 9 numarayı çıkartıyor. Belki Arsenal seyircisi Welbeck ve Giroud^yu yanyana görmek istiyor maçı kazanmak için hocaları 9 numarayı oyundan çıkarıyor. Sıkıcı olan bu, biz değiliz.



''5 Puana ihtiyacımız var. Salı akşamı Leicester, pazar günü Crystal Palace ile oynuyoruz. Bunu gerçekleştirdiğimiz anda ligin ilk haftasında olduğu gibi yine ilk sırada olacağız.



Soyunma odasında Terry'e söyledim


'Bugüne kadar Chelsea'deki en iyi performansını gösterdiğini.John Terry klasiği diyebiliriz. İlk sezonumda Highbury'de yine çok iyi oynamıştı fakat bugünkü performansı ders verir nitelikteydi.Arkadaşlarına yardım, topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırma, kademeye girme, topun arkasında olma rakibe şan vermeme ve oyunu okuma özelliklerinin hepsini sahaya yansıttı.



Neden santraforsuz oynadım


''Cumartesiye kadar Drogba takımla çalışmadı. Ben de taktiğimi Oscar'ı santrfor olarak oynaymak üzerine kurdum. İkinci yarıda Drogba üzerinden kontratak oynadık. Her topu kazandığımızda taktik faul yaptılar.'


#chelsea
#arsenal
#mourinho
#taraftara
9 yıl önce