|

Aşağıya inmek istemiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, G.Saray maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Şu an 4. sıradayız. Daha aşağılara inmemek için bu maçtan galibiyetle ayrılmalıyız" dedi

Yeni Şafak
04:00 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:37 - 30/01/2015 Cuma
Diğer
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezonun ilk yarısını 4. sırada bitirdiklerini bundan daha aşağıya inmek istemediklerini söyledi. İlk yarıda 17 maçta 29 puan aldıklarını ifade eden Güneş, "İlk 5'te olma mücadelemizde mesafe aldığımızı düşünüyoruz. Kupada birinciyiz. Aziz Behiç milli takımda, sakatlığımız yok. Şener'in bir adale tutulması oldu, takip edeceğiz. Arkadaşların genel havası olumlu, iyi çalışıyorlar. Üzerimizdeki 3 takımın altındayız, mesafe açık. Diğer takımların üstündeyiz.

Vagonun başındayız ama altımızdaki takımların geldiğini görüyoruz. Alttan uzaklaşmak ve yukarı yaklaşmak istiyoruz" dedi. 

G.SARAY'A DA FAYDASI YOK

İstanbul takımlarının yeşil-beyazlı futbolculara sürekli talip olması konusunda ise tecrübeli hoca, "Transfer görüşmeleri kulüple olmalı. Ama maalesef oyuncu ile görüşen kulüplerin olduğunu da biliyoruz. Bu etik değil. Bu oyuncuya zarar verir. Gençliklerinden dolayı bir kafa karışıklığı oldu. Devre arası  sonrası onlar da futbola döndüler. Fernandao ve Serdar'ın G.Saray ile konuşulması ne G.Saray'a, ne Serdar'a ne bize yararı var" diye konuştu.

İLK 4'TE KALICI OLMALIYIZ

Bu hafta oynayacakları Galatasaray maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Güneş, "İlk maçı kaybetmiştik. Bu kez kazanmak istiyoruz. Şuan 4. sıradayız. Daha aşağıya inmek istemiyoruz. Bunun için de kazanmak çok önemli" şeklinde görüşlerini dile getirdi.
#Bursaspor
#Şenol Güneş
#Aziz Behiç
9 yıl önce