|

Aslan söktü aldı

Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, Mersin karşısında Süper Lig'de üst üste 4. zaferlerini elde etti. Goller; Güven Varol (kk), Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/12/2014 Pazar
Güncelleme: 23:27 - 20/12/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray zor da olsa kazandı. Sarı-kırmızılılar, kötü başladığı maçı iyi bitirdi; Mersin İdmanyurdu engelini tek farkla geçti: 3-2. Maçın hızlı ve tempolu geçeceği hakemin başlama düdüğüyle birlikte ortaya konan futboldan belliydi. Mersin İdmanyurdu rakibinin kağıt üzerinde favori olmasına aldırış etmeden etkili başladı maça. Henüz 4. dakikada Nakoulma son çizgiye kadar inip pasını Güven'e aktardı ama Muslera çizgiden topu çıkardı. 9’da bu kez Güven, Muslera'yı avladı: 0-1. 18’da skorboardu değiştiren isim yine Güven'di. Hızlı kullanılan serbest vuruş sonrası Telles'in ortaladığı topu uzaklaştırmak isteyen tecrübeli futbolcu, kendi kalesine gol attı: 1-1. 25’te Chedjou'nun Futacs'a yaptığı faulü penaltı olarak yorumlayan ha-

kem Fırat Aydınus, beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen Mitroviç takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2. İkinci yarıda galibiyet golünü bulmak için tüm hatlarıyla rakibine baskı kuran G.Saray, 50’de Hamit ile gole çok yaklaştı ancak top, tecrübeli futbolcunun sol ayağıyla gelince auta gitti. 55'te bu kez penaltı kazanan sarı-kırmızlılar oldu; topun başına geçen Burak, eşitliği getirdi: 2-2. Baskısını sürdüren  G.Saray, 79’da maçta ilk kez öne geçti. Kısa paslarla rakibinin dengesini bozan sarı-kırmızılılarda Umut Bulut bomboş kaleye topu ağlara gönderdi: 3-2. 

#galatasaray
#mersin
#fırat aydınus
9 yıl önce