|

Aslan'a dev çelme

Ali Sami Yen'deki mücadelede konuk takım 12. dakikada Ahmet Dursun'la üstünlük sayısını buldu. G.Saray Hakan'la forveti üçledi. 69'da savunmadan çıkan Song skoru eşitledi. Cimbom'un kalan dakikalardaki baskısı sonuç vermedi. G.Saray F.Bahçe'nin 8, Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde kaldı.

00:00 - 7/05/2007 Pazartesi
Güncelleme: 01:10 - 7/05/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Aslan'a dev çelme
Aslan'a dev çelme

Beşiktaş'ın önceki gün F.Bahçe karşısında 3 puan yitirmesiyle 2.'lik için büyük avantaj sağlayan G.Saray, Antalyaspor'la kendi evinde oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak eline geçen büyük bir avantajı kaybetti. Maça hızlı başlayan Antalyaspor, 12. dakika Ahmet Dursun'un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını güçlendiren konuk ekip Antalyaspor 16.dakikada Ali Zitouni ile net bir pozisyondan yararlanamadı. İlk yarı 1-0 Antalya lehine sona erdi.


2 PUAN BIRAKTI

56.dakikada Antalyaspor, Volkan yaman ile net pozisyondan yararlanamadı. Bu dakikalarda gol için bastıran G.Saray, aradığı beraberlik golünü Song'un ayağından buldu. Savunmanın uzaklaştırdığı topu önünde bulan Song, aşırtma vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1. 80. dakikada İliç kaleciyle karşı karşıya kaldığı net pozisyonda topu kalecinini üzerine atınca G.Saray bir golden oldu. Necati'nin 87. dakikada çok güzel vuruşunda topu kaleci son anda kornere çeldi ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.


Song'un ilk golü umudu sürdürdü

Song, bu sezon ilk golünü filelere gönderdi. Bu golle 1 puanı kurtaran Aslan, Beşiktaş'la farkı 3'e indirdi, ilk iki için devler ligi ümidini son 3 maça taşıdı.


Mehmet Güven ve Ayhan cezalı

Sarı-kırmızılı takımda 4. sarı kartlarını gören Mehmet Güven'le, Ayhan Akman cezalı duruma düştü. Bu iki futbolcu haftaya Sivasspor deplasmanında oynayamayacak. İlk yarıda sakatlanan Emre ise parmağında kırık şüphesi ile hastanaye kaldırıldı.


'Şampiyonlar Ligi şansımız var'

G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets şampiyonluk şanslarının kalmadığı ama Şampiyonlar Ligi'ne katılma iddialarının devam ettiğini söyledi. Belçikalı teknik adam, “ Bu maça kadar şampiyonluk şansımız vardı. F.Bahçe Trabzon'la oynayacak sonra bize gelecekti. Ama artık çok zor. Ama Şampiyonlar Ligi şansımız devam ediyor” dedi.


PAF'lar şampiyon

G.Saray, PAF Ligi'nde oynanan maçta Antalyaspor'u 5-0 yenerek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maçta sarı-kırmızılıların golleri, Sercan, Mehmet Düz (2), Efecan ve Anıl'dan geldi. Puanını 77'ye çıkaran G.Saray, 66 puanı bulunan en yakın rakibi Beşiktaş'ın 11 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı ekip, Profesyonelliğe Aday Futbolcular Ligi'nde üst üste 3. sezon şampiyon oldu.


17 yıl önce