|

Attığım gol çok değerliydi

Teknik direktör Halilhodzic''in kendisine çok güvendiğini belirten Yunanlı futbolcu, ''Güvenin karşılığı olarak sevincimi hocamla paylaştım. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum'' dedi.

.
00:00 - 21/09/2014 Pazar
Güncelleme: 23:56 - 20/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Attığım gol çok değerliydi
Attığım gol çok değerliydi

Trabzonspor''un UEFA Avrupa Ligi''nde deplasmanda oynadığı Metalist Kharkiv maçında takıma galibiyeti getiren golleri atan oyuncular Avraam Papadopoulos ve Kevin Constant, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Yunan oyuncu, Trabzonspor forması altında çıktığı ilk maçta gol atmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, ''Zor maçta, üstelik son dakikada galibiyet golünü atmak benim için çok değerliydi'' dedi. Papadopoulos, teknik direktör Halilhodzic''in kendisine güven duyarak forma verdiğini ifade ederek, ''Yeni geldiğiniz bir takımda teknik adamın size olan güveni çok önemli. Ben de bu güvenin karşılığı olarak attığım golün sevincini kendisiyle paylaşmak istedim ve ona sarıldım'' diye konuştu. Trabzonspor''un çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Papadopoulos, böyle büyük kulüplerde aile olmanın çok önemli olduğunu, bu ailenin parçası olduğu için gurur duyduğunu kaydetti.

TAKIM OLARAK KAZANIYORUZ

Kevin Constant ise Metalist Kharkiv maçının tahmin ettikleri gibi zor geçtiğini anlatarak, şöyle konuştu: ''Avrupa Ligi''nde deplasmanda kazanmak zordur. Takımımız 95 dakikada sahada aklıyla mücadele etti. Futbol olarak tam istediğimiz seviyede değiliz ama iyi mücadele ederek 3 puanı kazandığımızı düşünüyorum. Bu galibiyet mental açıdan özgüvenimizi yerine getirmesi için çok önemliydi. Umarım katkılarım bundan sonra oynayacağımız maçlarda da devam eder. O golü sadece ben değil takım halinde attık. Hem mağlubiyet hem de galibiyet takım halinde elde edilir. Biz çok sıkı çalışıyoruz. Takım ruhumuz gelişti. Bu yoldan sapmamalıyız. Zaten başarı istiyorsak takım ruhu çok iyi olmalı. Önümüzde uzun bir yol var.'' Constant, ligde oynanacakları İstanbul Başakşehir maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini vurguladı.

10 yıl önce