|

Avcı: Bu sezon ilk kez böyle oldu...

Sivasspor'u 2-0 yenen İstanbul Başakşehir'de teknik direktörü Abdullah Avcı "İlk 45 dakika iyi oynamadık. Havadan mı fazla öz güvenden mi bilmiyorum. Oyunun için de dağınık durduk" diye konuştu. Avcı bu sezon ilk kez bir rakibe bu kadar çok pozisyon verdiklerini söyledi.

Yeni Şafak
17:21 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 15:25 - 20/12/2014 Cumartesi
AA

İkinci yarı itibarıyla hucüm hattındaki futbolcularının oyuna biraz daha girdiğini belirten Avcı, "Topa daha fazla hakim olduk, geniş alanlarda pozisyonlar da bulduk" dedi.


Gol yemediklerini ancak rakibe ilk defa bu kadar fazla pozisyon verdiklerini dile getiren Avcı, "Böyle bir maçta böyle bir dönemde kazanmak önemli. (Futbolcular) Bulunduğumuz konuma sahip çıktılar. Bu, bizi son derece mutlu etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.


Ligde geride kalan haftalarda 5 gol yediklerinin hatırlatılması üzerine Avcı, dünya futbolunda takım savunmasının çok önemli olduğunu söyledi.


Takım savunmasına ağırlık vererek çalıştıklarına dikkati çeken Avcı, "Oyuncular da buna çok iyi geri bildirim verdiler. Bu oyun felsefesine devam edeceğiz. Geldiğimiz konum son derece önemli. Bunu taşıyabilmek daha önemli" ifadesini kullandı.

#ABDULLAH AVCI
#BAŞAKŞEHİR
#SİVASSPOR
#YİĞİDOLAR
#BOZ BAYKUŞLAR
#SÜPER LİG
9 yıl önce