|

Avrupa bitti sıra Amerika'da

Aradığı stoperi bir türlü bulamayan ve son olarak Navarro'dan darbe yiyen Beşiktaş, şimdi de Copa Amerika maçlarını gözlem altına aldı.

Engin Albayrak
00:00 - 8/07/2007 Pazar
Güncelleme: 23:43 - 7/07/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Avrupa bitti sıra Amerika'da
Avrupa bitti sıra Amerika'da

Beşiktaş'ta stoper krizi sürüyor. Yaklaşık bir aydır bu mevkii için arayışlarını sürdüren fakat net bir sonuç elde edemeyen siyah-beyazlı yönetim strese girdi. Gündeme gelen bir çok isimle yapılan görüşmelerden sonuç alınamazken son olarak Navarro'dan kötü haber geldi. Siyah-beyazlıların transfer etmek istediği İspanyol futbolcunun Sevilla'ya boş kontrata imza attığı açıklandı. Bir süre önce Sevilla'ya gelerek futbolcu ve kulübü ile görüşen Beşiktaş, Navarro'ya 3 yıllık kontrat ve kazandığından daha fazla maaş teklif etmişti.

Bugüne kadar stoper için Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya'da arayışlarını sürdüren Beşiktaş, şimdi de Venezüela'da düzenlenen Copa Amerika maçlarını gözlem altına aldı. Siyah-beyazlı yöneticiler eski futbolcuları Antonio Zago'dan bu konuda yardım isterken, bazı menajerlere de yetki verdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın menajerlerin önerdiği bir kaç futbolcuyu Avusturya kampında denemeyi planladığı öğrenildi.

Beşiktaş dün Avusturya'ya gitti

Beşiktaş İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayarak Avusturya'ya gitti. Seefeld'de 21 Temmuz'a kadar kamp yapacak siyah-beyazlılarda 30 oyuncu bulunuyor. Batuhan ve Koray ise bugün kampa katılacak. Tello ise, Şili'nin Copa Amerika'daki mücadelesi devam ettiği için kampa daha sonra gelecek.

Cisse'de 16 numara komedisi

Beşiktaş'ta Cisse'nin yeni sezonda 18 numaralı forma giyeceği açıklandı. Fransız futbolcu imza töreninde 16 numarayı giyerken, Kartal Yuvası mağazalarında da yine 16 numaralı formaları satılıyordu. 16'nın Bursa'nın plakası olduğu için taraftarların isteğiyle numaranın değiştirildiği öğrenildi.

17 yıl önce