|

Avrupa'yı iyi biliriz

G.Saray Teknik Direktörü, eksikliklerin ve mazeretlerin arkasına sığınmayacaklarını belirterek, “G.Saray, forması kiminle temsil edilirse edilsin her zaman kazanmaya oynar. Biz Avrupa'da nasıl oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Bu maça takım olarak her şeyimizle, fiziksel ve taktiksel anlamda hazırız” dedi.

00:00 - 12/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:43 - 12/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Avrupa'yı iyi biliriz
Avrupa'yı iyi biliriz

G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, bugün oynanacak Hamburg maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, hiç bir zaman mazeretlerin arkasına sığınmayacağını belirterek, “11 kişi sahaya çıkacağız, önemli olan dimdik ayakta olmaktır” dedi. Türkiye ve G.Saray için yarın önemli maçlardan birisini oynayacaklarını ifade eden Korkmaz, “G.Saray, forması kiminle temsil edilirse edilsin, her zaman kazanmaya oynar. Biz bu maça takım olarak her şeyimizle, fiziksel ve taktiksel anlamda hazırız” diye konuştu. Bir Alman gazetecinin, “Takımınızın Bursasspor karşısında ortaya koyduğu performans, bu maç için yetecek mi?” sorusu üzerine Korkmaz, “Hamburg'un Mönchengladbach maçındaki performansla yarınki maç sonucu bir olur mu? Lig ile Avrupa'da farklı. Biz Avrupa'da nasıl oynayacağımızı, mücadele edeceğimizi çok iyi biliyoruz” yanıtını verdi. Almanya'da bir çok statta maç yaptıklarını kaydeden Korkmaz, bu karşılaşmalarda kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini söyledi.


TEK DÜŞÜNCE TURU GEÇMEK

Feldkamp'ın, bir Alman gazetesinde Hamburg'u favori olarak gösterdiğinin hatırlatılması üzerine genç teknik adam, “Ben G.Saray teknik direktörüyüm. Feldkamp, kulübün teknik danışmanıdır. Tabii ki herkesin kendine göre fikirleri olabilir. Bizim takım ve ekip olarak düşüncemizde bu turu geçmek var. Hamburg'u ben ve yardımcılarım seyretti. Ümit Özat ile telefonla görüştük. Biz maça hazırız. Takım olarak hem düşünce hem yürek olarak, avantajlı bir skorla İstanbul'a döneceğiz” dedi. Hamburg'a saygı duyduklarını kaydeden Korkmaz, “Hamburg, Almanya'da zirveye oynayan bir takım. İyi oyuncuları olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.


15 yıl önce