|

Aydınus'a penaltı tepkisi

Mersin İdman Yurdu maçında hakem Fırat Aydınus iki takıma da birr penaltı çaldı. Bunun dışında Galatasaraylı futbolcular ile teknik heyet, maçın 23, 30 ve 77. dakikalarında penaltı beklentisiyle Aydınus'a itirazda bulundu.

Yeni Şafak
22:01 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:03 - 20/12/2014 Cumartesi
AA

Sarı-kırmızılı takımın 23. dakikada geliştirdiği atakta Emre Çolak'ın şutunda, top ceza sahasında Servet Çetin'in koluna çarpıp geri dönerken, futbolcular Aydınus'a koşarak pozisyonun penaltı olduğunu öne sürüp itirazda bulundu. Ancak Aydınus'un devam kararı verdiği pozisyon sonrasında Mersin İdman Yurdu penaltı kazandı. Galatasaraylı futbolcu Sneijder, hakemin yanına giderek el işaretleriyle kendi pozisyonlarının da penaltı olduğunu savunarak itirazlarını sürdürdü. Bunun üzerine Fırat Aydınus, Hollandalı futbolcuya sarı kart gösterdi.


Karşılaşmanın 30. dakikasında da Sneijder'in uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta, top ceza sahasında Serkan Balcı'nın koluna çarpınca Galatasaraylı futbolcular yine penaltı beklentisiyle itiraz etti, ancak hakem devam kararı verdi.


Müsabakanın 77. dakikasında ise meşin yuvarlak, Burak Yılmaz ile hava topuna çıkan Mitrovic'in koluna çarpınca, sarı-kırmızılılar tekrar penaltı beklentisiyle itirazda bulundu. Bu pozisyonda Hamza Hamzaoğlu da saha kenarında maçın dördüncü hakemine itiraz etti.

#Fırat Aydınus
#Galatasaray
#Penaltı
#Wesley Sneijder
9 yıl önce